I´m coming home, I´m coming home, tell the world that I´m coming home

Ja vet ni vad, att nu har jag flyttat hem till Skåne! Mitt fantastiska år i Nässjö är nu slut och det kommer ett lågnt inlägg om det när jag orkar, men nu nöjer jag mig med att redogöra för de senaste dagarna.
 
Igår var vår sista skoldag och vi redovisade våra sångtexter. Hits om metspön och kritor sjöngs och älskades. Särskilt kritlåten var awesome. Sen slutade vi och åkte till stan en stund innan det var middag och uppträdanden. Mitt sjungande gick helt okay. Tror jag. Pianoandet gick faktiskt också bra och Åsas performance var awesome. Vi läste poesi och var riktigt jävla bra på det faktiskt. Efter den seriösa delen av kvällen skulle vi festa. Jag drack champagne like a pro och det var väldigt gott. Vi satt ute i kylan hela kvällen, folk rökte like crazy som vanligt och trots att jag mådde väldigt dåligt egentligen var det fint. Jag och Alexzandra satt ihop hela kvällen och alltså den människan är underbar. Det blev mycket allsång och en vandring till macken i regnet mitt i natten. Över daggstänkta berg, så att säga! Inte för att ni förstod det roliga i det eller så. Vid två gick jag hem och la mig.
 
Idag då. Avslutningsdagen. Jag mådde förjävligt. Gör fortfarande. Oklart om det har med själva avslutningen att göra. Jag tror inte det. Hursomhelst åt vi tårta och författade oss i vårt klassrum ("hemma" som jag och Alexzandra sa) innan aulan hände. Vi fick höra ett tal där alla ord började på f och blomstertiden kom, som den gör. Sen åt vi avslutningslunch och kramades och sa hejdå. Gråtande hände, lite i alla fall, för min del. Jag sa hejdå till mitt hem också och typ kramade mina möbler...som inte är mina längre. För att göra mig glad lyssnade vi på Josef (världens bästa musikal, fakta) i bilen på vägen hem till Lund. Jag mådde faktiskt bättre när jag kom hem. För en stund i alla fall. Jag vet inte vad jag mer ska säga. Hej Skåne. Nu ska jag lägga upp det sista jag skrev på Sörängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0