Releeeease me

Agnes: Ja, det är ganska orättvist, men samtidigt är du Agnes och ska ha detta. Och jag är inte olyckligt kär, eller det är jag väl, men det har ju väldigt lite med inlägget att göra...tror jag? Det är ganska förvirrande to be honest.
 
Idag är det midsommar. Eller oj, nu blev det midsommardagen, men jaja. Jag kan meddela att igår, alltså i torsdags, hände inte så mycket. Jag möblerade om i mitt rum, i och för sig. Så nu går jag vilse här hela tiden och Julia the synthsak står uppe och ser glad ut. Om nu en synthsak kan se glad ut. Det var dock allt.
 
Idag har jag inte heller gjort så mycket. Ätit mycket god mat hela dagen och chillat med livet när alla hetsmidsomrade runtom i landet. Sen kom Johanna kusin och vi pratade om mjukglass och relationer innan Amanda kusin ringde henne och kom hit hon med. Då blev det chokladpudding och jordgubbar med grädde (bra kombo) och mycket skratt. Mest åt danska (alltid top Comedy am I right or am I right) och låten i rubriken (alltså den med oh laura och itne agnes). Vi pratade också om vad vi skulle ha för låtar på våra bröllop och annat trevligt. Så jag midsomrade också. Det var allt jag hade att komma med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0