Cause I need a man!

Hej ni!
Okay, en sån rubrik fordrar en förklaring. Nej, min desperation har inte nått oanade nivåer. Faktiskt! Det är Diktatorns fel. Det är raden i grease som åsyftas och han har sjungit detta i det närmaste non stop från igårkväll tills vi skiljdes åt. Bara den raden, mind you, och överallt. It´s been hilarious.
 
Jag var alltså i Växjö på styrelsemöte med sydgänget. Det gick så smidigt att jag knappt vet var jag ska bli av. Mötet, som brukar ta två heldagar, tog tre och en halv timme...med raster. Sjukt, I tell you. Och jag fick igenom ett förslag jag tänkt på i ett helt år! Jag är så otroligt excited för det här så ni anar på riktigt inte. I övrigt hände inget speciellt under hela mötet, tror jag, och sen bowlade vi. Då utkämpade jag och Diktatorn den stora diktatorkampen, och vinnare blev naturligtvis vice diktator Emma! Visst, sammanlagt vann jag bara med 1 poäng, men då ska det tilläggas att han hade ett kast mer än jag. Det var också då han började sjunga, och vi diskuterade det där med vilken man han needade väldigt mycket.
 
Sen kom vi hem, men gav oss omedelbart ut på en promenad. Jag och diktatorn gick runt i Växjö, pratade om allt möjligt (till exempel fiskar) och gungade. Man måste gunga tycker jag. Det är viktigt. Vi kom hem, drack fanta citron ("ett steg närmare döden" don´t ask) och sov. Idag gjorde vi i stort sett ingenting. Pratade, sjöng och fika-frossade. Åkte hem. Men! Nu ska jag berätta om alla original vi har mött under resan.
-En pojke som var väldigt lik Jakob. Detta uppskattar endast vi, och Annoushka.
-Busschauffören som kallade någon för en "jävla åsna" for no aparent reason.
-En kvinna som på samma buss utbrast "alltså, fan, jag är gay." jaha, då vet vi...
-Den fantastiska tågkonduktören som inledde med att säga "god eftermiddag" tre gånger. Han gjorde sen exakt samma sak, fast på engelska, så det var inget misstag ens.
 
Det var inte så kul för er kanske. Men nu måste jag gå iväg igen, för jag ska ju tamigfan till Paris imorgon! Wiiii!

Kommentarer
Postat av: Vispen

Woho! Bra ifall det är det förslag vi pratat om! Ha det undervart i Paris! Kram

2014-05-05 @ 12:09:12
URL: http://vispen91.blogg.se
Postat av: Diktatorn

Det var en väldigt bra helg och jag håller med dig om att det var väldigt nice att ditt förslag gick igenom. Det ska bli roligt att få jobba vidare med det tillsammans med dig.
Jag har börjat trappa ner på sjungandet av just den raden lite men då och då överaskar jag fortfarande, tar ton och avslutar naturligtvis med "Aaah!"

2014-05-05 @ 22:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0