Jag är inte så blind som jag ser ut

Det är jag, for the record. Jag är faktiskt blindare, tror jag. Jag sa ändå så idag. Flera gånger.
 
Men vi kan ju inte prata om idag när vi inte har pratat om igår! Då var det ju cello-dag i studion och alltså...jag älskar cello visste ni det? Det visste inte jag. Det är ett exceptionellt instrument och det fick vara med i hela tre av låtarna på min "mini-skiva", som jag tydligen började kalla den idag. >Låter mycket bättre än ep, i mina öron. Men ja, igår dödade jag och syster fler folk i vårt spel och allt var väl bra fast plugg, meh.
 
Idag skrev jag min tenta. Det gick väl...sådär. Typ. Lite gick bra men lite gick också jättejättedåligt. Men sen åkte jag till studion igen och där gick inget jättedåligt alls! Jag spelade in ny sång på två låtar varav den ena hade världens snyggaste refräng någonsin och den andra blev klar på endast en tagning. Nöjd blev jag. Vi la också jättemycket konstiga ljud (fast de var kanske inte så jättekonstiga) och lite faktiska instrument. Och vet ni? Jag har spelat in allt nu! Eller okej, Lotta ska lägga lite bas och lite symbaler tydligen, men annars är det bara mixning som ska hända! Jag är så taggad på dettaaaa!
 
När jag kom hem träffade jag Elin och Olle. Det var jättelänge sen, så det var awesome! Vi åt på viggos och pratade om vilket mitt nästa offer skulle bli (som Elin uttryckte det...hon menade väl typ love interest, men de är tydligen offer) och andra grejer. Sen gick vi till subway där Elin åt och vi pratade. För man måste vara på subway. (Elin åt inte på två ställen. Så ni vet.) när vi skiljdes åt åkte jag hem och började på bussen skriva på en ny låt! Det var inte igår, alltså. Eller...snart var det ju det. Men ja. Så den har jag fortsatt jobba med, och nu tänkte jag sova. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0