de kanske åkte till blindhuset

Hej!
Igår (som i lördag) var en bra dag! På eftermiddagen åkte jag till Sandy där hon och Marie väntade, efter min extrema försening. Färdtjänstväxel jag älskar dig. Vi pratade hursomhelst om allt möjligt, djupa och ytliga grejer om vartannat. Sandy (och Julian) bakade sockerkaka, Marie sjöng allt från svanprinsessan till witney Houston och livet var fint. Citat från detta:
Julian: Jag har pulver i min näsa!
Marie: Lite tidigt, tycker jag...
 
Sandy: Vill du ha nåt att dricka? Det finns uppdrucken hallonsoda.
 
Jag åkte från Sandy med min familj och gick på bio bara sådär. Vi såg den nya Woody allen-filmen, vilken var lika fin, verbal och trevlig som sådana är mest. Men inte en av de bättre, konstaterade jag och pappa. Efter bion åkte jag till Marie, underligt nog. Tanken var att jag skulle åkt dit direkt efter Sandy, men så bioade jag, så det blev såhär. Vi hade bra samtal och jag "lekte försvarsadvokat" åt en massa folk för att få igång samtalet, och lite för att jag tyckte så (ibland). Vi gestaltade våra konstiga beteenden i någon slags show, i vilken rubriken var Maries punchline. Ni måste inte förstå. Jag blev också mycket bortskäm med chips, cola och nyttig chokladpudding, gjort på avokado. Det sista är jag, märkligt nog, för. Vi satt och pratade om de vanliga ämnena, fast ibland på nya sätt, långt in på natten (typ som jag gör just nu).
 
Idag (igår:() vaknade vi och pratade en stund innan vi gick upp och Marie gjorde scones. Bortskämd, som sagt. De var mycket goda och åts under lyssnande på p3 dokumentär, som Fredrik uppenbarligen tyckte att vi behövde höra. Först lärde vi oss allt om vapen och korkade svenskar och amerikaner, men sen om Anton, Algot och Alfred. Och Antons dialekt! Jag orkar inte förklara storyn, men det är helt hilarious. Sen åkte jag hem och stirrade i luften ett tag av ren trötthet, innan jag repade med Jane Bond där alla var trötta so yaaay. Men vi pratade om kalas om mobbing, så det var ju trevligt. Nu måste jag sova, serri.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0