En ekorre, en ryska och en Sweetie gick in på en bar

Blue: Inte särskilt narsisistiskt alls. Ibland behöver jag ju att någon ska komma på det åt mig, annars tänker jag kanske inte på att göra det. Och då sitter jag och funderar i en halvtimme och det är tråkigt. Så då kan man ju lika gärna säga det, menar jag.
 
Med det sagt kan jag ju prata om dagens, eller nattens, rubrik. Det är upplägget till ett skämt, men skämtet är inte skrivet. Ni kan ju göra ett försök om ni vill.
 
Den kommer från min middag med Anna och Robert ikväll. Vi firade vår frihet från distriktsstyrelser med middag på restaurang rävås på rektorsvägen. Alliteration, vad mer kan man önska? Kanske souvlaki med tzatziki och sen chokladmousse? Det kunde jag önska, så det åt vi. Vi pratade under kvällen bland annat om hur man bloggar om familjer, folk med märkliga namn, tillfällen när folk kläcker ur sig dumma saker och tidpunkter vi gärna hade tidsrest för att få uppleva. Jag och Annoushka skrev om Paris till "och vi kan gå...bort, när han går bredvid!" rimligt. Vi lyssnade på mycket underliga låtar och sen åkte de hem. Det var en mycket trevlig kväll över lag, men jag tror att jag borde sova snart. Nej, just det! På tal om en bar (åter till rubriken men ja typ på tal om), så konstaterade jag att "bortom all räddning"s initialer är bar. With this I leave.

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Det var en mycket trevlig kvälll! Tack! :)

2015-04-06 @ 21:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0