Ett blindinlägg, för så är det ibland

(Jag är inte ett fan av såna här inlägg. Jag brukar skratta åt dem. Men jag är arg, so deal with it.)
 
En sak jag hatar här i livet är att boka ledsagning. Jag vet egentligen inte varför, men jag tycker det är jättejobbigt och skjuter alltid upp det till sista minuten. Jag tycker väl bara inte om att prata i telefon med folk, I guess.
 
Så också idag. Men jag måste bara säga, att jag är ett stort fan av ledsagning. Det är en väldigt bra grej och funkar nästan alltid exemplariskt. Men idag när jag ringde sj sa de att de "inte erbjuder ledsagning till snälltågets resor". Rimligt ändå. Det är ett annat företag. Förutom då att ni alltid har gjort det innan. Och det att ni låter mig boka deras biljetter på er hemsida. Deras och alla andras. Ändå kan jag inte boka ledsagning till och från deras tåg.
 
Det är ju inget direkt problem, eftersom de företagen har sina egna ledsagningstjänster som ofta fungerar minst lika bra (och alltid ledsagar till era tåg, just sayin). Eller har de det? Inte snälltåget, as it turns out. De har 0 % ledsagarservice. Vilket alltså betyder att det inte går att få ledsagning från snälltågen av någon! Det betyder att det i praktiken inte går att åka med dessa tåg om man är jag (om man inte hämtas av någon mupp eller lär sig hitta på alla Sveriges centralstationer).
 
Nu fanns det en lösning på problemet, närmare bestämt sl (som inte är douches till skillnad från vissa andra), men om jag åkt någon annan stans (eller behövt ledsagning i Lund) vet jag inte riktigt vad jag hade gjort. Okay, jag vet inte hur bra alla andra lokalbolag är, men det är beside the Point. Det är liksom inte lokalbolagens jobb. Och det är väl inte sj:s jobb heller, förutom då att det en gång var det.
 
Slutsats: Sj, sluta ha 150 double standards. Snälltåget, byt namn då det uppenbarligen är falsk marknadsföring. Emma, ta tre djupa andetag.
 
Riktigt inlägg om livet osv kommer snarast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0