Det sista inlägget från det här rummet

Blue: Exakt. Vi hade inte ens varandra på facebook men du hade lösenordet ändå. Och till min blogg, och det använde du ju faktiskt när vi var tillsammans (which was cute, men ändå liksom). Det är ganska läskigt.
 
Angående rubriken: Jag lär ju blogga härifrån igen, antagligen, men...jag fucking flyttaaar imorgon! Till lääägenheeeeten! Hur fan det nu ska gå till...exakt ingen vet men det blir Amazing och läskligt och Amazing! Och en annan Amazing sak är denna: I december får jag se Florence! Fucking Florence, yall! Min syster anser att jag har ett osunt förhållande till henne. Det anser inte jag.
 
Så de senaste dagarna har vi fixat mycket inför flytten. Köpt säng, tapetserat, satt in och köpt mer grejer (till exempel jättefina glas, som alla tycker är ölglas, men det tycker inte jag för jag tycker bara de är pretty glas) och allmänt förberett saker. Vi var också och åt med Rolle och Malin, vilket ju alltid är bra. malin tog avsked med orden: "jag kommer och kollar vibbarna i lägenheten, och så kan vi vara lite patetiska!" Bästa. Nu är det min flyttdag officiellt how do I even cope. Men livet just nu, alltså. Det är riktigt jävla bra. For your information.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0