the car, the dishwasher, and the very social fridge

Yaaaay nu ska jag blogga! Oc jag ska börja blogga om i fredags. Då kom Plockahontas hit och lagade middag till mig! No, seriously. Jag sa att jag inte hade så mycket mat hemma och hans rresponns var att handla och laga mat till mig. I am truly undeserving. Så vi åt den och pratade om...bilar och diskmaskiner. Eller han gjorde. Jättelänge. De pratade tydligen med varandra och hade haft en relation? I have no idea. Resten av kvällen pratade vi om allt från hur personlig musik ska vara till viktiga saker. Väldigt fint, var det. <3
 
Igår började jag medatt träa vägar. Det gick inte särskilt bra, men jag jobbar på det. Och på kvällen träffade jag Anna och Robert! De kom hit och åt lax oc pratade. Vi pratade om läger (because they'retraumatic ok), skvaller as usual och mitt fakking kylskåp som helt uppenbart är för socialt. Det borde söka hjälp, anser jag. Nr de åkt skrev jag dessutom en så sappy låt att jag kan kräkaspå mig själv. Kaos i systemet. Nuuu har jag bloggat so I win!

Kommentarer
Postat av: Blue

Du bodde varna innan du skriver om kräk. När jag läste det fick jag bilden i huvudet och därtill en väldigt realistisk Flashback på exakt hur kräk luktar. Tack du..

2015-08-30 @ 18:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0