Det blir inte alls som jag tänkt mig, men det kanske blir bättre?

Blue: Klart du är! När ingen ser sitter du och lyssnar på Taylor Swift och hela paketet. We both know it's true. ;)
 
Alltså livet. What the hell is going on. Det vet ju inte ni, men ändå. Vi börjar med igår. Som ni såg var ju Plockahontas här, och vi började jobba med mina albumlåtar! Tanken var att han skulle hjälpa mig med förproduktion och sånt innan jag gav låtarna till Lotta. Det var tanken, tills vi insåg samma sak: Vi förstår ju varandra nästan perfekt i sånt här. Vaaarfööör skulle någon annan då producera den? So he's doing it. Which is amaaaazing! Vi har redan en massa lagom märkliga idéer (hiphop och jazz har varit ord som använts and this is not a bad thing) och alltså...hej jag får jobba med min favoritperson I win at Life. Innan vi sov hade vi också ett jättefint samtal om hur barn inte vet om de är verkliga. Lilla Emma borde ha träffat honom, tyckte jag, tills jag kom på hur creepy det hade varit...
 
Vi vaknade och jag var extremt lugn (händer väldigt sällan på våra morgnar då jag oftast är hyperaktiv pga endorfiner and shit) och väldigt glad. När han åkt fördrev jag någon timme innan jag åkte till tandläkaren med syster. Hon fick laga en tand helt oplanerat och var i chock (hon har aldrig gjort det innan). Fast sen fikade vi på ramklints (<3) och hon drack en salted caramel latte så jag tror hon kom över det. Det var egentligen en fika with the fosters, om än något oortodox pga platsen, så vi gick igenom ett dramaaatiskt avsnitt. Vi hann också prata om kvällar när allt spårar ur, nyårsfiranden, systers höst och såklart lite Gilmore guys för att vi måste. Fin är hon, min syster.
 
Sen åkte jag him och åt middag med mina föräldrar. Vi fixade bank-saker och sånt, så nu känner jag att jag har mer koll på mina pengar. Kul för mig I guess.
 
Men. Sen kollade jag mitt antagningsbesked. Och alltså. What. Jag kom in på mitt förstahandsval (förlags- och bokmarknadskunnskap), vilket jag var helt övertygad om att jag inte skulle. Detta betyder: 1) att min tidsplan flyttas fram ett år, 2) att jag ska läsa nåt helt nytt igen vilket jag verkligen inte var beredd på och 3) att jag inte har sama klass nästa termin vilket jag verkligen hade sett fram emot. Ok. Breathe, Emma. Detta är en bra grej. Jag har åtminstone förstått att det borde vara en bra grej. Men alltså. Hej förändring. Borde sova nu men är fortfarande i chock. Ska åtminstone försöka (jag kommer lyckas för det gör jag alltid men ja). God natt.

Kommentarer
Postat av: Blue

Jaså det är deeeeeet ni gör på era långa morgnar!

2015-12-10 @ 09:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0