Du är söt, men du är inte delaktig

Igår åkte jag till Marie och hade quality time! Det var så länge sen att vi knappt kunde föreställa oss det. Självklart åt vi lax, självklart drack vi vin och självklart pratade vi om ungefär allt. Hon skrattade åt en massa Emma-saker jag sa, som till exempel "jag har aldrig ätit en katt", "jag är klar med den här låten nu" (inte om en låt jag skrivit alltså) och "norrländsk hiphop...jag förstår ju att det är fel". Hon har glömt hur jag pratar, helt uppenbart. Vi måste umgås mer! Hon sa också "jag kommer ihåg när jag var the superstar i ditt liv", men...det är hon ju såklart fortfarande. <3 Vi pratade också om olika människor i våra liv, som vi alltid gör. "Du är visst blint förälskad. Du är blind och förälskad." Ja, men, sant I guess.
 
Det deppiga med detta var ju att jag efter allt vin (och lyxchoklad-bayleys! Godaste!) vaknade klockan 06:20 med huvudvärk och kunde inte somna om. Kul liv! Vissa sover bort alkohol, men inte jag inte. Sämsta grejen jag gör. Så jag gjorde inte så mycket idag. Jag åkte på en vin- och chokladköpartrip med mamma (man borde alltid köpa vin när man är bakis tycker jag) och fick veta att jag fick underkänt på min analys-tenta. Så jag känner mig mest äcklig och misslyckad jnu men ja. Och jag har fortfarande inte skakat av mig känslan av att något är fel med andra saker. Jag försöker slå bort känslan men alltså...nej. något måste vara fel på riktigt. Jag skärper mig ok. Lite. Imorgon blir fucking magiskt åtminstone.
 
Rubriken, förresten, var Marie till Fredrik. Han sa så här för att framkalla den: "Jag är visst delaktig. I tystnaden mellan låtarna jag lyssnar på hör jag lite vad ni pratar om, och sen dricker jag öl, och så sitter jag bredvid er." ...Inte delaktig. Så, ses efter Flooooorence!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0