En utopisk mall

Jamen vi kör på ett riktigt inlägg också! Jag är on fire och borde sova nu för jag har föreläsning imorgon woho. Men idag var väl ok. Imorse missade jag två bussar, för jag är sjukt smidig. Sen fick jag veta att jag hade rätt; man fick inte ha att göra med sitt andrahandsval. Så förlags- och bokmarknadskunskap it is för mig.
 
Jag träffade Saga och Rasmus och vi fixade med vårt projekt. Rubriken är signerad Rasmus och så också denna kommentar: "Högstadieelever har ingen kontakt med sitt överjag." Han är den mest pretto människan jag känner, men jag tycker om honom ändå. Vi skrev våra undersökningstexter och jag och Saga var in a Writing zone. Hon var lövly som vanligt och googlade olika konstiga saker sådär som hon gör. Efter det har inget produktivt hänt. Pratade med Linus om Alaska och folks fantasi och slavar och min Sirius-planch och allt vad det var. Och vet ni vad? klockan är fan mycket och jag ska som sagt ha föreläsning imorgon. och nu blev jag livrädd för ett ord i en podcast, så det säger ju en del. Jag vill jättegärna skriva ett inlägg om min ordrädsla någon gång, men jag tror inte att jag kan förklara det. Ord, alltså. Snart i en avhandling nära dig. God natt nu räcker det jävlaridet.

Kommentarer
Postat av: Blue

Jag trodde att du alltid varit så. Minns att du t.ex i alla tider hatat att det finns saker i mitt liv/förflutna som du inte vet. Fast det kanske bara är för att vi har varit så enda sen från början.

2015-12-11 @ 17:26:01
Postat av: Blue

Jag kommenterade på fel inlägg. Men det fattar du nog.

2015-12-11 @ 17:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0