Euphoria!

Hej och sånt!
Vilken spektakulär helg det här har varit! Och den började med det mest spektakulära (dramaturgi var inte en prioritering), nemligen klubbande och umgåsande med bra folk. Jag åkte till Marie där hon och Christopher väntade. Den senare hälsade mig med "åh! Min favoritemma!" bästa, ändå. Bland det första som hände var att de/vi spelade inte alls en siffra i en salsa-version, med tillhörande improvisationsrundor. Marie var också lead vocalist nästan hela tiden, vilket var ganska intressant för mig. Sen spelade de låtarna de hade skrivit under sina låtskrivningssesioner (jag vill ocksååå) och de var mycket fina. När han kört hem för att lämna bil och gitarr och sånt hade jag och Marie en kort "Girls night" innan Karl och Jeanette kom. Då lyssnade vi på buffy-musikallåtar eftersom vi skulle på buffy-klubb. Jag och syster lyssnade väldigt mycket på dem när vi var typ tolv, så jag var oerhört nostalgisk och sjöng med. Sen åkte vi till moriskan, men innan dess bildade vi euphoria-gruppen! Marie gav oss helt enkelt euphoria-parfym, och så blev det vårt samlingsnamn.
 
Vi kom fram dit och hade en spektakulär tid. Jag dansade mycket och sjöng ännu mer. Jag och Christopher hade många dans-moments så som shake it off och total eclipse of the heart. Jag drack vin och cider med Marie och vi var allmänt glada och hade bra tider. Jag high-fiveade stans snyggaste flata (enligt Christopher). Jag träffade gymnasieklass-Vera. Och sen dansade jag ännu lite mer. Och på slutet spelade de euphoria och hela euphoria-gruppen dansade tillsammans. Eventuellt det bästa av allt.
 
Vi gick därifrån runt 3 och köpte snabbmat. "Jag vill ha jättemycket mat!" tänkte jag. Så jag köpte jättemycket mat. Sen kunde jag knappt äta något av den. So that was fun! Vi åkte hem till Marie igen (Karl beställde taxi till "euphoria Group" <3) och åt vår mat. Då hade även Hanna (känd från julfesten, som jg bloggade om när det begav sig) anslutit sig, och hon är ju helt fantastisk så det blev många underliga samtal. Jag och Marie sjöng "det handlar om en bas, om en bas, det handlar" (alltså all about that bass på svenska), jag och Karl pratade om syntolkning och Nicki Minaj och Hanna pratade om sitt borttappade hår. Sant. Klockan hann bli halv sex innan vi la ner tillställningen och sov. Det sista jag hörde innan jag somnade kom från Christopher: "jag är full. Och lycklig. Tack som fan." <3
 
Igår vaknade jag och åkte hem direkt. Efter en stund kom Linus hit, för vi skulle se melodifestivalen live med us-folk. Så vi åkte till Malmö, med Syster som var ledsagare, och träffade alla. Alla var till exempel Anna, Robert och till och med Elin! Yay! Vi åt på max och jag pratade med Anna och Paulina om en massa saker. Det kunde låta så här:
Paulina: men Emma, lämna inte us! (parafras, hon sa absolut inte exakt så)
Anna: men jag kan träffa Emma utanför us, i mycket roligare sammanhang...när man kan dricka vin!
Sen gick vi till arenan, fick våra goodiebags (detta är viktigt) och tittade på allt. Förfesten leddes av en dj vi trodde hette "DJ lax" (vi=jag och Linus), så honom hyllade vi en del. Annat trevligt var att ropa "hey!" med Anna och Robert i Linus Svennings låt, att betygsätta med Diktatorn som alltid (alltid, två gånger, så kan det vara) och bara upplevde allt I guess. Känner mig nöjd med melodiandet för i år, om inget oförutsett händer. När vi kom hem (efter mycket om och många men) var jag inte på ett så bra humör, men jag var nog mest trött. Jag skrattade nemligen alldeles för mycket åt Linus kommentar om ankor, som jag skulle vilja delge er, men det kan jag inte. Sörg detta tack.
 
Idag gick vi upp jättesent. Men det var också en väldigt chill dag. Efter att Diktatorn åkt åt jag semlor och sen lax (<333), såg fredagens på spåret och läste olika grejer på the internets. (jag säger nästan alltid så. Lite märkligt.) Jag har också pratat med Onna om chill-perioder, det problematiska med gymnasiet och varför folk vill ha olika diagnoser. Det var mycket trevligt, och nu lämnar jag er åt era öden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0