First we take Kristianstad, then we take Berlin

Hej folk!
jag är nu hemma från en Skåne-roadtrip med Syster. Den var Amazing! Kanske till och med bättre än den första, som vi gjorde för två år sen. Förra året blev det ingen trip. Trauma. Men vi tog igen det nu!
 
Vi började med att åka till Hässleholm. Förstår ni nu hur Amazing det var? Hässleholm, liksom. Där åt vi asiatisk buffé (#tradition) (vi utropade på riktigt olika hashtags högt under resan) och läste om staden på en massa olika språk. Syster fann detta helt rimligt. Vi frös ihjäl på stationen, men sen åkte vi till Kristianstad. Därav rubriken, eller mest för att Syster nu är på väg till Berlin. So it's funny. Anywayyy...i Kristianstad fikade vi (matpauser är de enda pauserna) och sen skulle vi höra ett klockspel. Men...så fort vi satte oss tystnade det. Precis då började baren mittemot spela Håkan Hällström och jag bestämde att om nästa låt var bra skulle vi gå in. Nästa låt blir...tystnad. #närkristianstadkastaruten.
 
Så vi åkte därifrån och till Åhus, där vi skulle bo. Men där var också en festival! Eller...vad nu det heter. En liten töntig grej med ett tivoli och lotter och en scen och sånt. Fakking perfekt, tyckte vi. Vi installerade oss på vårt vandrarhem och sen åt vi vår europeiska middag, införskaffad på coop: baguette, vindruvor, chips och vin. Det sista var obviously inte från coop, och vi fick köpa varsin mini-flaska för att vi hatar vad den andra gillar. Middagen var definitivt vår höjdpunkt, med fransk musik (som var ganska fint) och vi tappade bort oss i konstiga ord. Hela resan sa vi fel på exakt allt och det som blev rätt blev ungefär så här:
"Varje gång du spelar den låten dör ett litet djur...i min själ."
Så jag har djur i min själ. Like one does. Syster kallade Åhus för Svenningholm och allt var helt rimligt. Anledningen för den lätta middagen var för att få plats med glass, because when in Åhus you must eat glass on a båt. So we did. Vi såg då också festivalens bonnarock-band (their Words, not mine) och de var...alltså...vi var i chock. Vad fan gjorde de ens? Ingen vet! Och varför såg publiken det och var helt peppiga? Exakt ingen vet! När vi vandrat runt och kollat på hus (no, seriously) gick vi "hem" igen och spelade kort. I lost. And failed. Shocker.
 
Idag gick vi upp (det var ett projekt), packade ihop och åt frukost. Som vi tydligen hade köpt. Eller? kanske inte. men vi åt den och sen åkte vi till malmö. Lite märkligt val, men Syster skulle på en grej på sitt jobb, so that's why. Vi pratade om en massa olika grejer, fikade på folk & rock och hade ett bra liv. Det var till och med sol ibland! kaooos i systemet. Sen åkte jag hem och Syster började sin resa mot Berlin. Jag är mest här. That works, too. God natt nu, kära folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0