In the name of stupidity

Så var det det här med att formulera sig i en blogg. Det var ju det man skulle göra ja. Lite neutralt och positivt sådär. Inte för att jag hade tänkt skriva nåt negativt, men...ändå. Ord är komplicerade.
 
Men enkla ord, var det ja. Och igår blev ganska bra faktiskt. Jag träffade Robert, och det är ju alltid bra. Vi var här och umgicks i några timmar och pratade om olika typer av synestesi, pianospelande, när man verkligen tar tag i saker och såklart olika "weirdos" (men ovanligt lite om dem ändå). Jag lärde mig lite nya grejer om mig själv och det är ju alltid positivt.
 
Sen åkte jag till malmö och moriskan. Där dansade jag omkring med Marie, Plockahontas och hans homies som var väldigt trevliga även om jag inte såg skillnad på dem. Det måste man inte bestämde jag. Det var live-hiphop som var ganska charmig och musiken var...ibland bra annars åtminstone om än något underlig. Rubriken uttalades av Plockahontas i...något sammanhang? Jag vet inte, jag minns bara att han bytte axent mitt i helt ofrivilligt (varje gång). Han körde mig sen hem, med ett stopp för att äta pommes, dricka cola och lyssna på dead cab for cutie i bilen. Det var ett väldigt fint moment och jag var väldigt glad när jag kom hem, Bra kväll osv. Nu är det söndag och jag är trött som en tönt, men ska snart iväg på exciting grejer så det är ändå okay känner jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0