Min nya dygnsrytm, så att säga

Dag: Jag tänker. Mer intensivt än någonsin. Idag tänkte jag enbart bra tankar, vilket var trevligt. Jag läste sms (som jag inte fick idag) och kunde fastna i det. Jag brukar inte fastna på det sättet. Jag är ganska chill med mina känslor och tänker att allt väl äntligen har lugnat ner sig...
 
kväll (nuvarande stadie): Boom! Allt är tillbaka! Nu känner jag istället för att tänka, och man ska helst göra en kombo har jag hört. Pendlar mellan plattityder och tvivlande. För ja. Jag tvivlar fortfarande. Kan vi stanna upp och prata om hur märkligt det är? Jag är ju expert på tvivlande och så, men alltså...nu? Nej. Ändå får jag för mig att jag glorifierar, hittar på igen. Som Onna sa häromdagen är det inte konstigt att vi (här jag) tror att vi hittar på saker; vi trodde ju alltid på påhittade grejer innan. Men ändå liksom? Och så plattityderna då. Vad ska ens menas med dem? Igår var de i full gång i mitt huvud och kastade sig omkring. Men vilka av de tänker jag på riktigt och vilka tror jag bara att jag borde tänka? (Jag borde inte tänka alls.)
 
Natt: En heeeelt ny nivå läggs på. Särskilt igår natt. Det var nytt. Eller? Måste det inte ha varit exakt så här för typ...4 år sen? Det känns verkligen inte så...men visst var det det? Vad var det annars? Sluta fråga Emma dina läsare kan helt omöjligt veta svaret. Men ja. Nya nivåer som sagt. Det känns som om jag blir någon annan så fort jag går och lägger mig. Detta är nog min favoritnivå, på något masochistiskt plan.
 
Yaaaay låt oss alla älska sjukt märkliga inlägg! You know you want it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0