nuet, framtiden och Anders

Hej ni!
Igår blev en jättebra dag! Fast den innehöll tentaplugg och det är ju aldrig positivt. Men jag åkte till stan och julfikade på grand med mamma och mormor. De anställda visste inte hur man behandlade kunder, men fikat var gott (mandelmusslor <3) och sällskapet var trevligt so I won.
 
Jag vann ännu mer sen, när Plockahontas kom hit och vi åkte till Helsingborg. Som man gör. På vårt tåg spelades hopplöst omoderna låtar, så jag kom fram till att det var en tidsmaskin. Vi åkte förbi en miljon konstiga städer, som till exempel Vallåkra...vilket är den enda jag kommer ihåg för den var viktig. När vi kom fram gick vi till en bar där hans kollega skulle spela. Och de spelade inte vilken musik som helst, utan irländsk folk-punk. Jag menar. Fiol. Och banjo. Fakking banjo yall! Jag var helt överlycklig och tackade kanske en miljon gånger för att ha blivit medbjuden. Andra saker som hände på baren var att jag blev kallad 17-åring av bartendern, att jag bröt min halvfrivilliga vita månad med besked och mycket hoppande och sånt.
 
Vi åkte hem under seriösa musikdiskussioner och åt sen kakor vilket man ska göra mitt i natten. Vi såg dock ganska sorgliga ut när vi låg bredvid varandra i sängen och åt varsin stor kaka under absolut tystnad. Det var väl viktigt med kakor enligt oss, I guess. Vi sov sedan och hade en (för kort fast ändå lång som vanligt) morgon.
 
Under dagen har jag gjort tre saker. Först pratade jag med Linus. Vi discikerade då en väldigt detaljerad dröm jag hade natten till igår (se: Rubriken) och han var bra som vanligt nuförtiden. Sen repade jag med jane bond, eller åtminstone mamma och Vicky. Vi fortsatte då arra en av mina låtar, vilket resulterade i jättemycket tamburin. Det trodde man kanske inte. Slutligen har jag pluggat. Woooohoooo. Och alltså fakking hell vad det stormar! Jag vill antingen springa ut och bara: "yaaaaay storm!" eller krypa ihop i varm famn. Inget av detta kan jag göra, så jag sover istället. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0