if you're still bleeding you're the lucky one

Vilken jävla mögdag det här är. Sov oroligt och alla mina drömmar hade en obehaglig stämning som hängde kvar när jag vaknade. Jag är ovan vid det, så har inte riktigt lärt mig hantera det än. Det kommer väl antar jag.
 
Men jag kom åtminstone till skolan idag. Där lärde vi oss om fraser, vilket är min sämsta del av grammatik hittills, men jag bemästrade även den till slut. Tror jag. Sen åkte jag och åt lunch med pappa, för att sen titta på ny telefon! Nej, inte en Iphone. Men en blindsmartphone! Den var så fin så jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag är inte helt säker än (några saker var för tekniska för att jag skulle kunna fråga dem), men det blir nog så att jag skaffar en sån ändå. Men de är dyyyra. Then again...det är Iphone också.
 
När jjag kom hem fortsatte mögdagen. Började i princip storgråta när jag kom in, så jag fick ringa Hannah och lugna ner mig. Hon är bra. "I get you now! ...I Think!" jag var eventuellt ganska förvirrande. Men nu mår jag liiite bättre och fick precis en idé till en låt så den här dagen kanske inte är helt bortkastad vem vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0