Jag har äntligen hittat en svamp

Hej ni!
Igår var en braaa dag! Först träffade jag Olle, och redan där är ju dagen bra såklart. Vi gick omkring i stan och hade lagom seriösa samtal. Vi konstaterade att så fort vi antingen går eller dricker vin kan vi prata om exakt vad som helst med varandra. Nästa gång vi ses ska vi prova att dricka vin och gå samtidigt. Inga hämningar kommer finnas. Saker som "när han bjöd in mig till den här inbjudan" blev också något legendariska. Vi fikade på barista (som jag har saknat kom jag på!) och det var också väldigt trevligt.
 
Sen tog vi tåget till Osby, sådär som man ofta gör. Vi skulle ju fira Robert som fyllde 30! Vi tog oss från stationen i en överfull bil och där kom rubriken till, eftersom vi såg en skulptur av en kantarell. Oscar (som ni nog inte minns men som har förekommit i bloggen tidigare och är ganska awesome) var djupt fascinerad av den och sa rubriken. Vi kom hursomhelst fram till festen och Robert öppnade presenter like there was no tomorrow. "Den här kan jag ha istället för den jag har", var vårt favorituttalande från detta. Vi satte oss sen för att äta mycket god mat och prata om allt möjligt märkligt. Jag minns inte riktigt vad vi pratade om under själva middagen, faktiskt.
 
Sen hade Robert en liten spelning för oss. Ingen hade sett honom spela innan, så det var en väldigt unik upplevelse. Han var mycket bättre än jag trodde att han skulle vara (det där lät ju elakt men alltså ja ni fattar nog) och låtvalen var nästan alltid bra. En trevlig överraskning, helt enkelt! Sen umgicks vi mer och samtalen berörde att äta frigolit samt the republic of Stångby. Det var väldigt rimligt ansåg vi. Annoushka berättade skämt som inte ens hon förstod och allt var väldigt fint. Jag och Olle åkte hem och diskuterade redwall under hela bilresan, vilket var väldigt underhållande. Vi lärde oss att om vi någonsin har trasiga svärd ska vi ge dem till en grävling. Det är tydligen the thing to do. Väldigt bra dag och kväll, helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Robert

Tack så mycket för att du kom och tack för presenten!
Jag tar ditt omdöme av min spelning som en komplimang, så tack för den (komplimangen) med!

2015-10-18 @ 17:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0