Så torr är natten i midvintertid

Linus/diktatorn (jag vet inte heller riktigt vilket namn jag bör använda längre): Kanske du inte hade dominanta undertoner i allt du sa, men...ganska mycket. och jag minns inte mer än några meningar engelska, faktiskt. Men a fuckload of skillnader är bra, ser fram emot ditt inlägg! Tack för en fin helg!
 
Igår var en bra dag. Jag pluggade en massa med Saga och Rasmus, och därifrån kommer rubriken. Rasmus skulle ge någon slags exempelmening och sa "torr...som natten". What? Jag hade dock ganska många alternativa rubriker. "Vem fan är Staffan?" är också sagd av Rasmus och var lagom klockren i kontexten. I meningen skulle den här Staffan vinna någon tävling, och vi konstaterade att det var "årets stalledräng". Såklart. En annan favorit var Rasmus sätt att säga "mööööt!" på bred skånska och med en uppgivenhet som inte var av denna världen. Som om inte allt detta var ointressant nog ska jag också delge er en dialog ni inte kommer förstå. Allt är sagt med det djupaste engagemang ni hört.
Rasmus: Satsformat attribut!
jag: Till vadå?!
Rasmus: inte fan vet jag!
...Det var roligt där ok.
 
När jag var klar med pluggandet åkte jag och handlade med pappa. Vi lagade också pasta, pratade om musik och vad jag ska göra till jul (ni förstår inte det roliga här heller men alltså min pappa har ingen koll) och städade mitt kök. Nu är min lägenhet bebolig och jag har matlådor och allt är bra!
 
Idag kom Syster hit (så det var ju tur att jag hade städat) och hade fika with the fosters. Vi förälskade oss i en karaktär, gav alla varsin karaktärlåt, drack julmust (I lose :(((((), sjöng med i låtar vi inte hade hört innan och var väldigt märkliga.
Syster: jag har ett probleeem!
Jag: Oj, jaha. Då löser vi det.
Syster: nej, det går inte!
Jag: ...Då blir det svårt. men ok.
 
Syster: Benjamin ska ge mig fyra presenter!
Jag: Va varför det?
Syster: Jag vet inte, han kanske gillar mig.
...efter tre års förhållande kan man ju hoppas det. Så, det var allt för denna dag, för nu ska jag snart åka härifrån. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0