Someone call the ambulance, there's gonna be an accident

Alltså det är så fucking kallt i min lägenhet. Inatt tog det tre timmar att värma upp mig tillräckligt mycket för att sova. Som tur var hade jag sms-sällskap av Plockahontas, men...ändå!
 
Idag har jag lärt mig ännu mer om satsdelar! och bisatser och satsförkortningar (ok det sista har jag inte lärt mig pga fattar inte men imorgon gör jag nog det) och allt vad det är. Jag har också pratat mycket med Inge. Vi pratade bland annat om choklad (såklart), språk, Fredrik Backmans böcker (som ni alla borde läsa nu bara så ni vet) och att jag borde kämpa för att uppnå små mål i mitt liv. Kan man säga. Hon är ganska spektakulär, ifall ni inte hade märkt det.
 
Efter skolandet åkte jag till Sofia och sånglektionade. Eller ja knappt, för när jag väl tagit mig ur trafikkakoset hade jag bara tio minuter kvar. Men jag hade skrivit en halv låt i taxin dit, så vi jobbade lite med den. Den blir lite söt, tycker jag, och på engelska äntligen. Sen åkte jag him och åt spagetti med mamma och pappa. Vi lyssnade på kommersiell musik och jag fick visa min kärlek för the weeknd. För en sån har jag ju uppenbarligen skaffat mig. Inte helt optimalt eftersom han är en tönt. Jag och pappa åkte sen hursomhelst och handlade, och nu är jag här. Borde kanske eventuellt sova eller något sånt då jag börjar kaostidigt imorgon...men jag vill inte. Det är alldeles för tidigt för sånt. men god natt ändå, för det är visst så jag alltid tar avsked nowadays.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0