alla fisksorter ska med!

Haaaiii!

Rubrik signerad: Linus, i ett sms jag tyckte var jätteroligt när jag läste det i "morse".

 

Igår blev en amazing kväll! Euphoriagruppen träffades hos Marie och vi kom direkt på den brillianta idén att förflytta oss till taket. Jag var först djupt skeptisk, men som vanligt när jag är det blev det jättefint. Det blev där vin och slutligen pizza, musik (till exempel Florence och alltså att sätta på en florence-skiva helt out of nowhere kan ju vara den finaste gesten någonsin) och samtalande. Jag hann prata mycket med Marie, vilket var jättelänge sen kändes det som.

 

Vi gick in i lägenheten igen och det var dags för white russians och musikande! Det första är ju bevisligen inte bra för mig. Men så gott ju! Vi spelade en massa låtar som kom upp i listan och det lät ofta bra tror jag det kändes åtminstone så. Jag älskar att sjunga radiopop och r & b ibland för man får göra roliga saker med rösten. Jag dansade till och med en del (och jag har funderat hela dagen på vilken låt det var jag dansade till men jag kommer inte ihåg det och det stör mig orimligt mycket). Spektakulärt, var det, alltihop. När ovan nämnda drink tog ut sin rätt blev jag hemkörd av plockahontas och alltså…det är tur att han finns, yall. Det är tur att det finns någon som lyssnar på allt mitt osammanhängande mush och ta hand om mig utan att faktiskt ta hand om mig alls. Did that make sense? Liksom…ta hand om mig utan att det blir kvävande eller patronicing. Tur är det, som sagt. Och så gick fler timmar och när han gick trodde jag att klockan var kanske 4…så var den nästan 6. What.

 

Så…det kan vara så att jag är väldigt trött idag. Men väldigt väldigt lycklig. Som jag ofta är nuförtiden. Fast jag måste skriva ett tal och det kommer inte att gå. Förstår inte hur jag ska göra riktigt…men ja vi får väl se. Jag kan ju inte vara bra jämt. God natt, fina människor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0