we make our own sense

Igår var en exceptionell dag! Den började med Florence och cola, så det säger ju sig självt nästan. Sen åkte jag till skolan, vilket inte var så exceptionellt alls för de bygger om preciiis där jag ska gå. Because of course they do. Men väl där fick jag veta att jag är en av de få som blev godkänd på den första uppgiften! Woooohooo! Jag kom hem och utnytjade min glädje till att skriva en ny låt! Snarare hörde jag en låt (se: Rubriken) som började fantastiskt, men sen blev jättedålig. Så jag använde det bra i den och skrev om den så att den blev bra. Typ. Nöjd blev jag hursomhelst.

 

Sen åkte jag till mamma, för vi skulle ha kvallitetstid. Vi lagade fläskpannkaka, drack vin och pratade om allt möjligt märkligt. Vi hade seriösa planer på saker men till slut åt vi chokladmousse och såg glee-klipp. Rimligt ansåg vi. Hon är bra, min mamma. Vi kom till exempel fram till att det inte fanns någon grädd-affär och att vi båda ville gifta oss med Naya Rivera…men hon är ju redan gift. Och mamma också. Synd.

 

Jag sov över himma och därför blev det äkta rävås-frukost och socialiserande. Pappa kommenterade min kurs med ”Det låter som en bra grund till självmord” och det var väl ungefär nivån. Jag kom hem och väntar nu på att lämna stan vilket jag ska göra om någon timme. Det peppar jag. Med detta går jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0