Fuck symbolism, Ashley!

Hej osv!
Innan inlägget kan börja vill jag bara säga: Jag fick godkänt på både om- och hemtentan!!! Kan ni ens förstå det? För jag kan i alla fall inte! Skrek högt av lycka när jag fick mailet om omtentan. Aldrig mer språkhistoriaaaa! Så, nu till inlägget:
 
Igår åkte mina föräldrar iväg, så jag och Christopher passade hus, hund och katt. Vi lagade mat (=han lagade mat) och sen spelade vi hela natten. Först spelade vi in lite till skivan (eller ja typ till skivan), men sen spelade vi verkligen allt möjligt. Vi tolkade många av mina låtar och jag hade textminne som en jävla guldfisk. Jag "blasted" Paramore och gjorde mitt bästa. Christopher gjorde sin bästa Kesha. Vi sjöng how to save a Life och blank space tillsammans. Christopher kämpade sig igenom hold back the river och jag konstaterade att om jag inte varit kär i honom redan hade jag blivit det då. Sen spelade han några av sina låtar för mig och jag kände motorvägarna flyta förbi med varje ton. Det är en märklig känsla men jag tyckte om det. Jag läste mina arbetsprover för honom och det blev en bra diskussion om karaktärer och miljöbeskrivningar. Sen var klockan fyra. ...woops. Så vi sov i några enstaka timmar innan djuren ville ha vår uppmärksamhet.
 
Föräldrarpersonerna kom hem och vi pratade med dem en stund om depeche mode, lägenheter och varför Christopher och pappa har samma logik. De älskar båda vårt kylskåp, medan mamma hatar det. Efter ett tag blev jag orolig för att de var samma person. Då åkte vi därifrån och spelade in ljud! Havsljud försökte vi med igen, men det gick inte alls. Så vi åkte och åt lunch istället. Det gjorde vi på en grill och där hade vi ett långt och bra samtal om respekt, backstabing, rätt reaktioner med mera. det var väldigt bra, och sen spelade vi in en massa ljud som faktiskt blev bra! Tror jag. Det lät åtminstone bra tyckte jag. Vi åkte till en elektronik-affär för att köpa saker som inte fanns, och sen åkte jag hem. Och hemma är jag än, eller himma då men ja. Jag är trött och vill sova så snart som möjligt. De ttänker jag faktiskt göra också. jag skrev "faktiskt" samtidigt som låten sjöng det. Creepy. Men nu ska jag gå, och lägga upp ett deppigt inlägg jag skrev när jag kom hem. Då kände jag mig inte på topp men nu är jag på väg upp igen. Just det, rubriken först! Ashley för att när Christopher säger "actually" (vilket han gör hela tiden) låter det som "ashley". Fuck symbolism är för att han inte kunde säga symbolism. han kunde knappt formulera ord på hela dagen. Han borde sova mer. Det är inte lätt att vara han, men det är väl inte lätt att vara någon. Anyway. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0