If you're gonna be a singer then you better be a rockstar

Igår Fortsatte efter mitt strömlösa inlägg med att jag åkte till Sofia. Vi tränade på andning igen, sjöng min låt från förra veckan (så braaa den är! Ursäkta skryt) och sen sjöng vi musikallåtar. Jag tappade bort texten på raden "for once I'm lost for Words" och kom tillbaka på raden "this is not like me at all!" ja men jag vet. Rimligt. Min dator ger mig stötar btw. Det är farligt va? Kan det börja brinna? Ok jag ska kolla upp detta när jag har skrivit klart...
 
Anyway! Jag åkte hem (och lärde min taxichaufför vad en författare var) och sen åkte jag för Jane Bond-genrep. (Pappa kände inga stötar från datorn. Svikardator. Det kommer börja brinna jag kommer dö ok.) Det gick bra som fan! Karin skrek i högan sky när vi spelat klart en låt och jag sa att "nu är vi ju ett rockband!" Det kommer bli så bra imorgon you guys. För då ska vi spela har jag sagt det? Säkert inte. Det ska vi. Jag och mamma körde till malmö under glatt evanescence-skrålande, till mitt andra rep med those other fuckers. För Emma Carolina ska också spela! Sjukaste. Hos Marie sammanstrålade vi (it's been forever!) för ett underbart rep. jag drack mängder med banan-te och sjöng så det stod härliga till. Som man säger. De spelade "soundtracket till Emma Carolina-filmen" och vi gjorde coola grejer! Som jag inte vill spoila för det får ju finnas gränser. Men sååå fint kommer det bli!
 
Idag...var en märklig dag. Den började med skola, och där var det mest intressanta att jag och Saga hade en lång diskussion om vilka som använder ordet "fuckboy". Det var inte vi, kom vi fram till. Eh ja. Jag var väldigt rädd och ledsen på dagen (rest från föregående natt + skriver om jobbiga saker i mina arbetsprover  + failar studier as usual), så jag började gråta direkt när jag kom hem. Så där gick jag och grät och värmde matlåda. Rimligt. Sen skrev jag klart arbetsproverna! helt jävla insane att jag ska söka in till författarskolan i år. Jag har väntat sen jag var fucking fjorton. Shit is getting so goddamn real.
 
Jag åkte sen och handlade och betedde mig som en femåring med pappa. Men till slut mådde jag bättre, och då skrev jag en poplåt! Eller nästan en hel åtminstone. Mainstream as fuck. Detta gjorde mig orimligt glad istället! Nu avslutar jag kvällen med palmemordspodden, varm choklad och ett glas vin. Att bara dricka en dryck är ju för töntar obviously. Så det var det jag hade att berätta idag!
P.S. Om jag dör pga datorstötsbrand har ni som bloggläsare rätt att claima valfri ägodel. Knock yourselves out.
P.S 2. jag saknar Agnes. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0