när det är för kallt för vårjacka men man har det ändå

Igår började med att jag drömde att min kusin dog. Det var en lång och detaljerad dröm, vilket gjorde mig både förvirrad och ledsen när jag vaknade. Men jag hade inte tid, för det var skola och tråkig tråkig föreläsning. Den här grammatiken är inte alls lika rolig som den förra. Blah.
 
Sen åkte jag till Sofia och vi råkade fixa till en gammal låt jag skrivit. Jag kunde inte ta ut den på piano, men det är inte så konstigt, för den gick i två tonarter. Eller tre, men vi fixade så det blev två. Det lät mycket bra! Vi projektpratade också lite och det kommer förhoppningsvis bli braaa. På kvällen samlades hela familjen kring Sveriges Mästerkock-finalen. Och tårtorna som mamma och syster hade gjort på sin tårt-kurs. De var fina, och väldigt söta. Lite för söta, eventuellt. Men jag var ett fan av dem ändå.
 
Idag har inte jättemycket hänt. Jag har skrivit på mina arbetsprover och det går väl sådär men jag skrev om tequila och flätor så det kommer nog att ordna sig. Jag har också älskat Felix recenserar (måste sluta tycka om olika människor på the internets) och sovit ut något extremt. Det ska jag göra nu också. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0