Sen kommer ingen, sen kommer ingen, sen kommer monet

Jag ber högaktningsfullt om ursäkt för bloggtystnaden. Nu ska jag meddela er vad som har pågått under de senaste dagarna. Som att i lördags träffade jag Linus! Vi började med att prata om moln. Jättemycket. Om huruvida regnmoln kunda vara ferska, hur långt de kan flytta sig osv osv. "Jag hatar moln!" ropade han till slut. Vi förfestade i lägenheten (som snart är klaaaar!), tills jag utropade att "nu måste vi gå, annars blir vi nyktra!"
 
Så vi gick till viva och åt middag, och sen åkte vi in till stan för att "bara". Där drack vi saker som vattenmeloncider och olika cola-drinkar, och pratade om allt möjligt. Till exempel var olika gränser går, att jag ska dissa mina ex musikaliskt ("du sjunger argt om mig och jag är inte ens ditt ex!"), märkliga minnen jag kom på och en massa seriösa känslor, framför allt i Linus liv. Jag fick en miljon anfall av hicka och sjöng glatt till musiken (bad romance var vår favorit). Mycket bra kväll! På natten när vi var hemma ringde jag Christopher och var osammanhängande, medan Linus åt jordgubbar. Yaay after party.
 
Söndagen började med att jag sa "somnade vi igen?" Jag hade visst drömt att vi hade vaknat redan. Mina drömmar var extremt tydliga och märkliga och hemsökte mig hela dagen. Vi orkade inte gå upp, men vi hade Pringles och sockerdricka så vi var ganska nöjda ändå. Vi hade "icke-samtal" tills han åkte hem, och då kom rubriken fram. i truly wish I could explain. Har inte skrattat så mycket på länge.
 
Sen åkte jag till Lomma med mamma, för att hjälpa Wicky packa ihop sitt liv. Hon ska ju flytta och allt. Så vi packade böcker och porslin och allt vad det var, lyssnade på blues och pratade om livet, mest saker i mitt liv som Wicky fått reda på. Hon var mycket intresserad och hade många (mindre) goda råd. Vi avslutade packningen med en espresso house-fika och pratade då om lite mer jobbiga saker. På kvällen åt jag och mamma sallad, drack vin och smidde onda planer för framtiden. Åtminstone juni. Samma sak.
 
Igår var jag ganska ledsen stora delar av dagen. Jag är ganska säker på att något hände, men kan nu inte för mitt liv komma på vad det kan ha varit. på kvällen träffade jag åtminstone mammas bokklubb. Vi pratade lite om boken de läst (som jag hade valt), och sen pratade jag med Christopher om varför vi inte pratar om böcker. Vi kom fram till att det är för att vi har noll gemensamt i böcker. Han gillar klassiker. livskris here we come. Faktiskt sant, för jag mådde väldigt dåligt när jag somnade och också när jag vaknade idag. Fy fan. Men dagen fixade sig idag. Jag hade responsmöte med Jasmine och bondade om Anna Ternheim och bläckfiskar. På kvällen umgicks jag med Syster. vi åt plättar (jag älskar plättar <3), tränade och såg gamla glee-avsnitt (det finns ju inga nya men ja). Så här lät det ungefär:
-Emma, vi borde skriva en lista!
-Ok, det kan vi göra. Om vad?
-Jag vet inte! Allt vi ska skriva en lista om, kanske?
-Det blir ju ingenting eftersom vi inte vet vad vi ska skriva om.
-Aha. Då blir det en kort lista.
 
Det var nog allt jag hade att komma med idag. God natt ni!

Kommentarer
Postat av: Shass

Plättar med nutella. Tips från nederländska coachen. Har bara ätit det en gång (och det var i Sverige dessutom under en internationell marknad), men jag har väldigt trevliga minnen av det. Man kan ha lite florsocker på också. Ja, det är sött som skrutt, men det har väl ingen dött av... ;)

Annars brukar de ha likör på här. Suputer hela det här folkslaget. Och vispgrädde. Ihop med likören.

2016-04-21 @ 19:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0