There's a drumming noise inside my head it starts when you're around

Alltså. Alltså! Vilken helg jag har haft. Varför, kanske ni undrar? Det har spelats in trummor! Till mitt album! I lördags kväll träffade vi vår trummis för första gången. Eller jag har träffat henne en gång lite snabbt, but still. Och alltså. Drottning! Hon är svintrevlig och duktig och driven och magisk på alla sätt. Wow. Bara det att vi spelade in fram till två på natten. Like who does that? Min skiva har rocktrummor och "enkla" trummor och en massa symbaler. "Symbaler & annat" är mitt förslag till namn. (Just kidding skivan är döpt.) Amanda (trummisen alltså) kallade *nästan* Christopher för "jävla gubbe" och vi kom fram till att jag skulle bli mördad av min granne när jag är 27. Underbara saker hände helt enkelt!
 
Igår vaknade jag och Christopher ytterst motvilligt. Vi kom ju inte hem förrän tre som sagt. Vi stapplade upp, köpte frukost och sånt innan inspelningarna tog vid igen. Ett litet inspelningskollage: Söndriga tamburiner, delikatobollar, shufflande, instruktioner som "en trollhäst...", livet enligt Rosa-bonding, emotionella reaktioner på texter och otaliga bevis för att jag måste anställas som Christophers livscoach. Kan knappt beskriva hur bra detta är, you guys. Jag och Christopher firade med max (och kyla!) och sen föll jag i dvala pretty much immediately. Förutom att jag pratade i telefon med...Christopher. Yeah. Vi hade tydligen inte pratat klart.
 
Idag har jag lämnat in en skoluppgift och sen har int emycket hänt. Har städat upp lite här (lite, OBS) och ja, detta är en tom dag. Kan avsluta med att jag älskar mitt badrumsskåp och min säng. Och min lägenhet. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0