Det här är inte min ledsagare, det är min vargunge!

Men hej ni!
Igår var jag på festivaaalen igen, nu med Filippa! Redan på tåget kom rubriken till. Hon försökte säga "lärjunge" och det gick sådär. Så nu heter hon vargunge. Vilket ju kan vara det gulligaste någonsin. Vi kom fram och stötte på min kusin Amanda på stationen. Med henne hade jag följande intelligenta ordväxling:
-Det här är min kompis, Sigrid.
-Vilken Sigrid?
-Trumpet-Sigrid.
-Aha. Vem är den andra Sigrid?
-En jag gick i grundskolan med.
-Aha. Det var ju dumt att jag frågade vilken Sigrid det var, eftersom jag inte hade koll på dem...
 
Rimligt. Vi kom in i stan (efter lite rulltrappsmagi) och såg Emil Jensen! Vilket sjuhelvetes geni han är, alltså. Han bara...är så bra! Vi skrattade hur mycket som helst, blev berörda och jag älskade hans band. Folk har så bra band, you guuuys! Han är en artist som sjunger om att han inte borde sjunga. Det tycker jag om! Artistförfattare åt folket! Efter spelningen gick vi runt på festivalen ett tag. Filippa utbrasst olika maträtter som fanns och alla lät vidriga ansåg jag. Speciellt "krispig sushi på pinne" diskuterades. hur är något rått krispigt? är det kanske pinnen som är krispig? Ingen vet! Vi satte oss och drack cola på barista och pratade lite mer, innan nästa spelning.
 
Detta var Ane Brun. Som jag inte har en så stark relation till som man kanske tror, eller snarare ingen alls. Men braaa var det! Vilka trummor, vilken sång, vilka texter, alltså jag vill alltid gå på konserter varje dag. Höjdpunkten var en fin sång på norska, som lyckades beröra mig fast jag kände mig ganska konstig under konserten. När vi blev trötta på detta åkte vi hem, pratade dialekter, skrattade och var glada. Mycket, mycket bra kväll!
 
Idag har jag varit som ett uttråkat lågstadiebarn. Jag vill inte ha sommarlov! jag vill ha skola nuuuu! Och göra saker på alla kvällar och vara out and about! (Det kanske inte är så mycket lågstadie över just det.) Men istället har jag lyssnat på dokumentärer och träffat mamma och lite allt möjligt. Men snart kommer Christopher! Vilket betyder att jag måste diska...fan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0