Fucking grass fucker

Herregud vad mycket jag har att säga. Hoppas jag orkar säga det. Men vilket liv jag har haft! För i lördags åkte jag till Karlskrona! Jag har typ inte varit i blekinge innan, så det var mycket spännande. Speciellt när tåget plötsligt stannade i Ronneby och inte körde vidare. Vi hänvisades till ersättningsbussar och jag satt på en bänk i en timme och undrade var jag var och vad som pågick. Men plötsligt kom ett nytt tåg och vi (=jag och ett äldre par) tänkte att jaha, fuck bussarna, nu åker vi härifrån. Hejdå Ronneby, I will not miss yah.
 
Men sen kom jag fram till Karlskrona och blev uppmött av Tiara och hennes pojkvän Musse (det är ett namn man kan kallas, det är inte konstigt, jo det är det). Vi åkte och hämtade upp olika människor, handlade och pratade innan vi kom ut i skogen, där Tiaras fölsedagsfest skulle vara. I ett hus alltså. Folk började laga mat och jag satt och såg bortkommen ut, men sen åt vi tacos och hade ett bra liv. Efter maten hände detta sinnessjuka(!!):
jag: Det är så synd att jag inte kan se franska filmer.
person: Varför kan du inte det?
Jag: Jag kan ju inte läsa text...
person: Jaha, jag visste inte att du inte kunde läsa text.
jag: Men...Jag ser ju inte.
Person: ...Ser du inte? Jaha.
Så. Alltså. Detta har aldrig hänt. Jag har varit undercover seende! Så orimligt coolt, är detta. Anyway, sen spelade vi alias. Folk var olika nivåer av kaotiskt dåliga och jag förstod inte när Tiaras syster viskade ord till mig (så att ja gkunde förklara dem) för att hon pratade blekingska. Men det var en mycket spännande upplevelse all in all.
 
På tal om spännande upplevelser: Sen badade vi badtunna! Jag fick låna en märklig linne-bikini av Tiara (som totally var gjord för någon utan mage eller bröst...) och alltså, vad jag gillar badtunna-konseptet! Varmt och trevligt och socialt. Särskilt när alla chillade och jag drack vin ur flaskan som enda drickare i tunnan. (Det är ok för det var det svagaste vinet ever. Vilket inte alls är ok!) Vi pratade om onödiga superkrafter, tv-serier och att Amanda (väldigt trevlig person som inte heller kände någon) var med i en ickebadartro. Det var mycket med ickebadboken och sånt, vilket var hilarious. Vi lämnade tunnan, pratade om tandläkare och sen åkte vi hem. Jag och Amanda pratade om konsonanter väldigt intensivt innan vi lämnade av henne och åkte hem till Tiara. Där satt vi i köket, åt chips och pratade en stund innan jag somnade, under djup rädsla för lägenhetens spyende katt. Kaos. På hemvägen sa jag för övrigt rubriken, vilket var roligt tyckte de andra, så sen blev det något vi sa om allt. "Fucking cat fucker", till exempel.
 
Vi vaknade sent i söndags och den numera icke-spyende katten placerade sig på mitt bröst. Jag vill ha en katt! men den får fan inte spy ok. Vi gick upp, drack kaffe/te, pratade, åt och sen började vi äntligen med dagens grej: photoshoot! Så himla magiskt! Vi tog fram en peruk (för sånt har hon...) och klippte den till den kortaste frisyren jag någonsin haft. Att klippa peruk och sjunga Maria Mena så högt vi kunde var något av det bästa någonsin. Och sen supersminkades jag, och bilder togs, och mycket behind the scenes-footage filmades. Jag fick en mer normal sminkning och kokosolja och grejer i mitt hår, och livet var fan i det närmaste perfekt. Citat från detta var "there's nothing like a good screw" (på håret...) och "undrar om jag ens använder kameran, men det behövs inte". Hon lyckades få mig att skratta och se ledsen ut, jag blev i princip ett objekt (blunda, titta, rör huvudet hitåt osv osv) och till slut sprang vi ut till mitt tåg och missade det. Först när vi väntade på nästa tåg insåg jag att jag sprungit ut i hennes tröja och glömt min egen samt mitt halsband som jag haft på mig i tre år. Sååå konstigt liv. Jag satt själv i tågvagnen hem och köpte en macka för första gången på ett tåg. Vilket inte räckte, så jag åkte till mc Donalds med christopher mitt i natten. <3
 
Igår hände först inte så mycket (jag handlade, typ det), men sen kom Christopher. Vi lägenhetsumgicks och lärde oss att det är värre att Christopher är en musiker än om han går. Tydligen. Sen åkte vi på en nattlig biltur till Limhamn (mest för att jag krävde att vi inte skulle åka till västra hamnen) där jag pratade jättemycket (det kan man tycka att jag gör jämt, men det förvånar mig varje gång) och vi åkte jättesnabbt på en lövly väg. Sen kom vi hem och somnade, i princip.
 
Idag är händelsen att jag repade med jane bond. Som spelar imorgon, peppen! Och vår nya mashup-cover blev kanske en miljon gånger bättre! Jag älskar att få sjunga ut, verkligen. Så nu har jag minsann bloggat, det känns bra.

Kommentarer
Postat av: Shass

Verkar som om du hade roligt i min gamla hemstad ;) Perfekt ställe för photo shoots, tror undertecknad! Väntar fortfarande otåligt på releasedate, du du duuu.

2016-08-24 @ 22:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0