summertime and the livin is easy

Shass: Jag tänkte på dig när jag var där, faktiskt! Releasedatum är den 23/9, hoppas jag :)
 
Hej hej det är varmt! jag är er nya väderperson (vad heter det? meterolog? typ?) Wooow sommaren är tillbaka! jag är lite speedad idag det får man va. Och igår hade jane bond spelning i bara! Vad är bara ens? Typ en liten by, är bara. Vi kom dit och försökte sätta upp alla grejer på den jättelilla scenen ("det här är den minsta scen jag någonsin spelat på", sa bengt). De jobbade och jag drack pepsi. Vi soundcheckade (jag har börjat bli bättre på att inte få panik när sånt pågår) och sen spelade vi för tanterna i bara!
 
och det gick väl sådär. Ljudet var katastrofalt (!) och det gjorde att jag fick skrika sönder rösten. Men vi spelade ganska bra när inte trummorna flög iväg och sånt. Jag var helt utmattad efteråt, men vi fick spela vår nya mashup och det gjorde mig väldigt väldigt glad. Sen åt vi mat där och sen åkte jag hem med mormor. då hände detta:
Jag: jag tycker oftast att jag inte kan göra något.
Mormor: Men Emma du kan ju diska! och sjunga!
...Just de två grejerna. Av en främling fick jag dessutom höra att jag måste vara inspirerad av 60-talet. ...är jag det? Jag visste inte det?
 
När jag kom hem ville jag sova, men hamnade sen i kult-dokumentärer. Som jag älskar! Sen ringde Christopher och vi hade ett intensivt samtal om just kulter, psykoser, känslor kring platser och väldigt viktiga saker. Goddamn vilken märklig natt det var. Men nu måste jag åka iväg och njuta av sommaren, jäää!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0