En lista på saker som har hänt som jag skriver för att hålla mig vaken

-Jag har beställt varm choklad och julmust på ett café. (Ingen kaka obs.) Svinbra idé!
-Jag har legat i min säng, fast inte pga ångest, utan pga nöjd med livet. Ingen ser skillnaden utom jag men jag älskar det! Och min säng. (Den vill jag till nu...)
-Jag har haft julavslutning i skolan. Det låter som typ risgrynsgröt och kyrksång och julspel, men var mer grönkålchips, andra märkliga snacks och myyyycket skrivprat. Älskar skrivprat mer än någonting annat i livet!
-Jag och Filippa har insett att vi inte har så hållbara idéer. Men bra är dem!
-Jag har tänkt mycket på vänskap, som jag alltid gör nu för tiden. 2016 är fan vänskapstänkaråret for real.
-Jag har dm:at med Shass om kattnamn. Kattpeppen är stor har jag sagt det? Emma 2015 be like: Whaaaat did you just say? Men förstår du inte hur ensam jag är, Emma 2015? Vet att du är nykär osv men tänk på mig, emma 2016, som är kall och ensam och väntar på Christopher som jobbar jättelänge! (Det är inte hans fel så att ni vet och inte skickar onda blickar till honom över internet. I know you do it.)
-Jag har meddelat folk att min jul ska se ut så här: "jag ska skriva, hålla mig över vattenytan och äta jättemycket ischoklad!" Jag står för detta. Älskar ischoklad.
-Fuck detta snart går jag och lägger mig och låser upp dörren så han kan komma in. Vi får hoppas att inte zombie cow hinner före och mördar mig. Jag tror att han kan. Den senaste veckan har han sågat, hamrat och hållit på...så nu har han mordvapen! The conspiration is real.
-Som ni har märkt har ca inget hänt. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0