Honey, you're an onion

Hej hej hej det är nyårsafton! 2016 är slut, nästan! Det är ju det bästa ever!
 
Men nu ska jag berätta om mitt förnyår, som totally är en högtid värd att fira! Jag firade med Robert, Annoushka och Olle. Jag blev jättesen (jag hatar Lunds färdtjänst! De har fan flippat ur!) men kvällen blev jättebra. Vi åt viltkött (det kanske var en kråka, gissade vi...det var en kvalifiserad giss, som för övrigt skulle bli rubriken) och pratade om allt möjligt. Vi försökte göra om glasslåten på olika sätt, diskuterade vad som är definitionen av glassar (det är inte glasspaket OBS), skrattade åt Olles märkliga uttalanden och mycket annat. Jag och Annoushka bestämde att vi skulle hänga när de andra är på sweden rock och hade ett seriöst test på landskap och landskapsblommor. Vi födde ut Gästrikland, lät det tydligen som. Jag råkade också "komplimera" henne med att hon hade fint huvud och hår och fina armbågar. ...Varför gjorde jag det? Ingen vet!
 
Och det var ju kul och så men hemresan överskuggade allt. Först var vårt tåg 25 minuter sent, och vi var osäkra på om det skulle åka till oss ens. Men när det kom flippade det ur, för då lyckades jag fastna med benet mellan tåget och plattformen. jag krälade upp på tåget och ropade "I'm on the train!" från golvet (va?) och Olle ramlade i princip över mig. What? Vi stapplade till säten och jag mådde akut illa, av chocken I guess. Vilket bevisas av att jag sen föll ner på ett säte och somnade. Direkt. I typ en halv minut. Förstår ni hur konstigt det var? Jag vaknade och mådde inte illa längre men kände ett obeskrivligt behov av vatten och hade väldigt, väldigt ont i mitt ben. Det har jag fortfarande btw. När tåget kom fram till Lund försökte jag ta mig ut, men hittade inte dörren och när jag gjorde det stängdes den. Jag vrålade efter hjälp och hittade en tjej, och på något sätt fick vi upp dörren igen. När jag kom ut fick jag veta att en väldigt full man hade ramlat ner helt på spåret. Så jag var inte sämst på tåget! Men cray var det. jag kom hem och Christopher väntade på mig. Vi la oss för att sova, men pratade jättemycket istället. Till exempel pratade vi jättelänge om hur kvinnor lär sig att sex är förbjudet. Det visste han inte om. Men nu vet han det, tror jag...
 
Idag vaknade vi och det var Christophers fölsedag! Det är det fortfarande såklart. Vi åkte hem till honom och åt tårtfrukost med hans pappa...som också fyllde år! Whaaat? Tårtan var god och sådär lagom svåräten och jag är glad att jag fick vara med alls på dagen. Men nu ska jag snart på nyårsfest, jaaa! Hejdå 2016.

Kommentarer
Postat av: Shass

Men hjälp, fyller han år på samma dag som Voldemort?
Gott nytt år på dig här med :)

2017-01-01 @ 20:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0