Underrated is an understatement

jag är officiellt en zombie. Vill gärna skylla på medicinen, men jag vet inte. Det känns typ som om jag antingen är på väg att gråta eller gäspa. Det är också min ursäkt för att jag inte har bloggat. Tror jag. Jag sa fel, för det är inte antingen eller. Jag gäspar och när jag slutar gäspa känns det som om jag ska börja gråta. Bläää. Har också aldrig haft så negativa tankar om mig själv som jag har nu. Känner mig som en stor klump av kladd. Kul liv!
 
Men jag har gjort roliga saker också! I söndags kom Saga hit och vi hade en jättemysig kväll. Vi åt soppa (ur matlådor! Gasp!) och sen hände drinkar, lösgodis och musik. Mycket the weeknd och lite för mycket Susanne Sundför. Vi skvallrade en del och jag insåg viktiga saker om vänskap. Det är bra. I måndags hade vi textsamtal och jag fick respons på text! Täthet diskuterades mycket och jag blev jättestressad över att skriva. Men folk var bra.
 
I tisdags caféskrev jag med Anna, eller snarare försökte jag men hon dök inte upp. Hon sov, så vi gjorde det senare på dagen. Det var fint om än väldigt oproduktivt. Och igår kom Christopher! Han hade bakat muffins till mig (ok...egentligen hade han bakat muffins till sina elever...fast jag fick några ändå <3) och vi försökte göra varandra lite gladare. Det gick sådär men jag vaknade glad idag och det är ändå värt något. Snart ska jag träffa Filippa men det är lite oklart hur det ska gå till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0