Det råder brist på witty rubriker just nu

Idag skrev jag min språkhistorietenta. hur det gick? Jag har på riktigt ingen som helst aning. Det kan ha gått bra nog eller alldeles för dåligt. Omöjligt att säga men det lutar kanske åt dåligt ja. Det intressanta var dock att jag först inte fick någon tenta alls. Eller ja jag fick en papperstenta. Efter tio minuter hade de lyckats trolla fram en usb-tenta, men dock inte den som blivit anpassad. Jag löste det ändå så gott jag kunde, men efter två timmar kom plötsligt den anpassade tentan. Jaha, sa jag och gjorde om den. "Du har nästan redan gjort omtentan!" sa mamma om det. Njäe. På det sista usb-minnet fanns även ett dokument som hette "lite sex". Wtf is that even? jag kollade inte kan vi säga.
 
Sen åkte jag hem för att äta lunch med mina föräldrar. Vi åt taimat och sen kom en man hit och kollade på mitt badrum. Som vi ska göra om! Peppen äro total, förutom att jag måste bo himma ett tag. Det utgör vissa stora komplikationer. Också förutom att jag inte kunde sätta in en tvättmaskin. Det gjorde mig ledsen i själen faktiskt.
 
Som tur var åkte jag sen till Jolanta! Jag lyckades chocka henne två gånger (och det är inte lätt gjort) och hon psykoanalyserade olika mystiska saker i min personlighet. Det är så coolt, allt det där. Vi hamnade också i en diskussion om hur korkade syncentralen var för att de gav mig glasögon under hela min barndom. Vaaarfööör gjorde de det? För att jag skulle kunna skämta om det nu? För det är den bästa anledningen jag kan komma på!
 
ikväll har inte mycket hänt. Har läst, tänkt på livet och inte fått besök som tanken var. men jag får längre besök imorgon så jag klagar inte (så mycket). Jag lyckades dessutom skriva precis! Inte mycket, men ändå! Magi. Nu ska jag sova, eller något annat halvproduktivt. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0