kämpa för alla, särskilt för vissa

Igår efter att jag slutat blogga åkte jag till Osby för att träffa Robert. Vi åt middag och pratade, som vanligt, om nästan allt möjligt som går. Vi hade en lång diskussion om språket, där jag bland annat hyllade ordet "kontext" och mycket fornsvenska diskuterades. Jag gjorde många impressions, som vanligt med honom. Sen hade vi "glaskrig", som i att vi försökte få upp glass från ett paket till våra tallrikar. Svårare än det låter ok. Sen rörde sig samtalet mellan gemensama vänner, surrealism, kommunikationsproblem, hur man bäst gör fläskpannkaka och som alltid konsertupplevelser. Än så länge en trevlig kväll...
 
Jag skulle åka därifrån vid 22, men när jag ringde efter tio minuter fick jag höra följande: "Vi får inte tag på chauffören, så vi skickar en ny bil från malmö nu." Det tog alltså två timmar innan jag kunde åka hem. Men vid midnatt kunde jag åka iväg och lyckades under den låånga hemresan somna i bilen i någon minut. Detta har jag bara gjort en gång tidigare som jag kan minnas, och då var jag jetlagad. Vem är jag ens?
 
Det blev en större fråga idag när jag vaknade 13:49. Vem-är-jag-ens? Så idag har inte mycket hänt. Har pratat med Onna, vilket var väldigt viktigt för Onna förstår mig god damn it. Det är ungefär det viktigaste. Samt tänkt. mer om det mycket snart. Fast det förtjänar ett eget inlägg. Ses där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0