Like the sun we are touching the skyline

Igår var Linus här! Helt plötsligt. (Kändes det som nu.) Bland det första som hände när han kom hit var en lång rant om vem fan som heter Orvar egentligen samt vad eller vem "Orgar" är. Jag vet inte! Jag lämnade honom i lägenheten (weird) och repade med jane bond. Där repade vi jättemånga låtar! Det gick ganska bra. Vi åt hjärtchoklad, gitarr-Carin spelade en fin folkvisa eller vad det var, jag sjöng förvånansvärt bra (med tanke på förkylning) och stämningen var bra.
 
När jag kom hem stod Linus och diskade. What? Who does that? Bra är han. Vi chillade med livet ett tag, och sen lagade vi mat. Vi åt lax och pommes, vilket ju är lövly, medans jag rantade om mitt liv så som jag ofta gör. "Konflikter. Behövs det?" Var sånt jag sa. Rimligt.
 
Sen började själva festdelen av kvällen. Vi sjöng skyline så glatt vi kunde. Vi blandade vin och sockerdricka (gott, men vinet var gott så). Vi åt jordgubbar och grädde. Linus blandade ihop knapparna på vispen. Vi spelade gitarr och sjöng några av våra klassiker. Linus undrade om choklad smakar annorlunda när man blivit full eftersom chokladen han valt ut blev äcklig när han skulle äta den. Han såg också en familj i taket som dansade omkring. Den enda riktiga dansen som hände var att jag dansade till "Memma Queen" (dancing Queen), med hatt och allt. Fint liv. Efter att Linus kommit fram till att världen är ond och jag pratat med Christopher somnade vi.
 
Idag var en dålig dag. Jag orkade inte åka till skolan för att jag brydde mig inte. Jag bara härdar ut, basically, men snart kommer min syster hit med mat. Bästa systern i världen ok. Så, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0