Paul Anka...the dog!

Hej ni!
Igår var, faktiskt, en riktigt bra dag. Jag började med skola, där jag nu har en lärare som...gör sitt bästa för att fixa saker åt mig och lösa kursen utan att jag ber om det! Magic! Han är dessutom min högstadie-svensklärares son. Vilket ju också är något weird. Jag gick till bussen, men blev randomly uppplockad och hemkörd av mormors kompis. Eller...kan man säga kompis om någon som är över 70? ja det kan man. Vi körde vilse i mina kvarter och det var ganska trevligt och märkligt all at once.
 
Nästa etapp av dagen var Sofia-lektion. Vi fortsatte med vår kanon om moln och den var väldigt fin. Sen började vi med en dur-låt om hur peppig världen är. Så blir det när solen lyser. Vi hann också prata om vilka låtar vi ville ha på våra bröllop och begravningar, preventivmetoder, efter-spelning-ptsd (her Words, not mine) och barn/ungdomslåtar vi skrev. Det var en fin och lång lektion!
 
Efter en massa diskande och annat kul kom Christopher hit! Jag hade saknat honom jättemycket! Jag bjöd honom på middag (som jag *nästan* hade lagat helt själv, haha) och vin. Det var tydligen hans bästa fredagen-innan-lön-middag. I win at Life. Maten blev god och mitt ugnande var väldigt underhållande, så allt var fint. Förutom att jag hade köpt 8-procentigt vin? Like who does that? Me, aparently...
 
Vi kände att kvällen var för fin för att bara sova, så vi gick in till stan och drack mer vin på botulfsbaren. Det vinet var mycket godare och vi hade långa diskussioner om hiphop. Han gillar inte Eminem. Jag har aldrig tänkt på att vissa människor inte gillar Eminem? Inte så att alla måste älska honom, men ändå liksom! Jag uttalade meningar som "I never realised how easy it is to molest someone" (kontext:?) och livet var fint. Jag älskar barer you guys. På hemvägen diskuterade vi gemensama bekanta och rubriken. För jag tänker på hunden Paul Anka före personen. Om ni förstår referensen får ni kärlek från mig! Vi kom hem (kombinationen bara+gå=<3) och sov efter lagom många viktiga samtal.
 
Imorse vaknade vi alldeles för tidigt eftersom Christopher skulle fixa sin bil. Tönt, är han, men han är söt så det funkar väl ändå. Sen dess har jag ätit och chillat med livet, och ska åka iväg om någon timme. Vilket är tur för jag skulle somna annars. Så, god natt så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0