i wish that I could be like the cool kids

...no I don't. Men ja det var en referens som jag tyckte var orimligt rolig så det fick vara så.
 
Idag var jag i Eslöv, för jag är tydligen i sjukt classy städer nu för tiden ja. Jag skulle träffa en hemvändande Isa, men också en Olle, en Vera och andra folk. Vi bowlade, för sånt gör man tydligen...jag trodde vi hade slutat med sånt kollektivt i samhället men det hade vi uppenbarligen inte. Vårt ban-gäng (som i alla jag namngav ovan men inga andra random folk) var mycket peppiga, fast ganska dåliga. Att "göra en Vera( (=inte träffa några alls) blev en stående grej (funny because they're still standing...nevermind) och alla släpade omkring med mig lite som man gör. Vi åkte till en pizzeria (under en intensiv diskussion om vilka könsorgan som var minst motbjudande...sammanhangen jag hamnar i alltså va) och åt mat vilket jag veeerkligen behövde. Sen jag kom hem har jag pratat i telefon, äntligen röjt upp i kriget som var mitt kök och inte packat än. Samt haft mycket plugg-ångest. Standard.
 
Men i förra inlägget glömde jag prata om yxskaftet! Robert gav mig ett bootleg från den Florence-konsert jag såg (bästa ju <3) och därför blev det att vi pratade om yxskaft. Vera blev för övrigt helt chockad över min Florence-tröja idag. Men hallå Florence är viktig!
 
En deppig sak med vintern är ju att jag blir så kall om kvällarna att jag knappt kan blogga. Så om jag är osammanhängande vet ni varför. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0