No one sleeps when I'm awake

Shass: Bara sanningar!
Agnes: usch ja. Det värsta är kombinationen saknad och pms. Uuusch.
 
Eller precis tvärtom, kanske, för alltså herregud min dygnsrytm. Vad fan är det som pågår med den? Igår vaknade jag 06:00 (utan alarm) och efter att ha väntat så länge som möjligt med att gå upp började jag dagen med att äta lunch. Det tyckte jag var rimligt. Sen åkte jag till skolan och hade föreläsning om 1600-talssvenska. Där fick jag klarade att jag klarade salstentan (!) och sen hade jag och Saga ett intensivt samtal om kasus. Det är sånt jag älskar. Mitt i allt hörde jag dessutom en fågel! Det var vintersoligt och jag hörde en fågel=nästan vår!
 
på kvällen repade jag med those other fuckers. och vad braaa det gick! Marie var on fire (något med att komma hem från Afrika och vara vaken ett och ett halvt dygn var the trick) och vi gjorde så bra versioner av alla låtar. jag hade Regina Spektor-moments, Marie headbangade ("De första nickningarna var tydliga, de sista var sinnessjuka), nedslag lät bättre än någonsin och alla var på bra humör. Efteråt drack vi banan-te (har ni märkt hur mycket jag bloggar om olika drycker? Men det var gott!) och pratade om vad man borde lära sig när man är liten och vilka som blir socionomer eftersom de ju ofta är trasiga själva.
Marie: *Berättar om ett sorgligt livsöde*
Karl: Hon blev säkert socionom.
Marie: Nej, inte hon faktiskt.
Karl: Jaha. är hon död?
 
Vi som inte var Marie lämnade hennes hem och körde till mc Donalds. Där fick jag pommes och blev lycklig. Jag älskar pommes! Vi konstaterade att "alla knän är blinda" för att sen lämna Karl och åka hem. Jag och Christopher alltså. Vi hade en mycket intensiv diskussion och jag lyckades bli befogat arg! Jag är stolt! men vi redde ut saker och somnade i ett bra flow.
 
Men vi somnade alltså runt 02:00, så jag tyckte att nu jävlar ska jag sova. Men nej! Vaknade lik förbannat innan 07:00. Tråkigt liv, hade jag. Christopher vaknade till slut och vi hade en fin men kort morgon, och nu är jag här. peppar inför helgens alla aktiviteter!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det värsta är om man efter lång saknad å pms möts å har mens. Å man bara "EY KROPP. LÄGG ÄGG"

2016-01-29 @ 18:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0