Äventyr är dåliga, nu vill vi ha drinkar!

God morgon och sånt!
Jag tänkte först berätta om min fredagskväll, för då träffade jag Saga! Vi sågs i stan och åt middag på "ved", vilket var mycket mer fancy än jag anade. Fast jag åt det mest ofancy de hade, but still. Saga, däremot, åt en pizza med en miljard ostar samt fikonmarmelad. Det sista var dock i en skål bredvid, så hon var tvungen att "ta beslutet att ha sylt på sin pizza två gånger!" Det var väldigt gott, hävdade hon. Jag är skeptiskt till konseptet. Men maten var bra i övrigt, vi vinprovningssmakade vinet till ingen nytta och samtalet handlade mycket om vänskap, allt drama i mitt liv samt naturligtvis språknörderi.
 
Efter detta gick vi hem till mig, vilket var lite jobbigt för mig för sist jag gick hem till mig var ju med Linus och då fick jag panik. Men det gick bra, vi gick på gatan "som de dåliga satmaror vi är" (vi ska ju reclaima ordet satmara, så vi kallar varandra för det ibland) och sa rubriken fast det var mest Saga. Vi kom hit, drack White russians, åt godis och pratade om en massa saker. Saga valde skivor ur min skivsamling ("jag har en ledtråd...jag väljer mellan två tjejer...nä, vänta, det var ju alla...") och vi diskuterade när man blir en riktig person, jobbiga saker i det förflutna (se: föregående onödiga inlägg) och var märkliga.
-Jag ska bara sjunga den här låtraden.
-Bra, då äter jag godis. Så gör båda det vi är bra på.
Hon är bra, Saga. Vi drack också minttu-chokladmjölk, gjord på färdig-chokladmjölk som Saga tydligen worshipat som barn. men ibland måste man faktiskt hälla sprit i sin barndom. Det blev ändå en mycket lugn och städad kväll, som avslutades i rimlig tid.
 
Igår vaknade jag och mådde bra, poäng till mig tack. Jag gjorde inte så mycket på själva dagen, fram till tre då jag åkte in till stan för att träffa en inrest Tiara och hennes dotter Alma! Tiara är alltså hon jag åkte till Stockholm med i mars, så ni har koll. (Jag vet aldrig när jag ska förklara något för er och inte det är faktiskt ett problem. Jag skulle egentligen önska att ni kommenterade och skrev alla jag inte behöver förklara vilka de är, men det är ju lite overkill.) Vi åt på romana, ett italienskt ställe jag aldrig varit på, men som jag alltid borde vara på pga godaste laxpastan i stan! Dessutom den sötaste servitrisen jag sett i hela mitt liv. Var en milimeter från att "ask her out". ...Vi skyller på pride, va? Men lunchen var mycket trevlig. Tiara uppdaterade mig lite om vad som hänt sen sist (jättemycket, visar det sig), vi pratade om albumomslaget och kom till slut överens om en bra idé, jag och Alma (6 år) bondade om att vara rädda för allt (Jag skrämde upp Tiara genom att säga att nej, det växer hon nog inte ifrån) och vi skrattade åt att det lät som om tiara hade två barn när hon först tillrättavisade Alma och sen sa till mig att ta ut handen ur ögat. Jag hade inte lika svårt för att umgås med barn som jag trodde, mest eftersom jag både fick prata engelska och svära om jag så ville. Det behövs tydligen. Efter mycket bussförvirring åkte vi åt varsitt håll och jag fick samtala med en märklig man. Bättre än på vägen dit dock, då jag blev dragen in på bussen eftersom någon högg tag i min hand. Like who does that? Fråga om jag behöver hjälp är ju annars ett bra tips...
 
På kvällen kom hursomhelst Christopher äntligen hem! Han har varit på svincool gitarrfestival nemligen. han var helt överlycklig och pratade på om allt fint som hänt, men jag hade "stenar i bröstet" (aka ångest) så vi gick ut på en promenad. Där såg vi en miljon pokemon-jägare, satt på en parkbänk och hade deeptalks samt blev stoppade av en man som undrade om vi var tyskar eftersom vi pratade engelska, för han ville så gärna prata tyska. ...Alltså så mycket konstigt. 1) varför skulle vi prata engelska med varandra om vi var tyskar? 2) att vi alla tre svenskar pratade engelska...men ja. 3) vem-gör-ens-så? Vi kom sen hem och sov, och det gör han fortfarande men nu tänker jag väcka honom varesig han vill eller inte. (spoiler: Det vill han inte.) Hejdå och sånt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0