En ohyggligt vanlig tisdag i juli

Idag insåg jag att jag aldrig kan skaffa barn. Varför? Barn kräks. Barn kräks och de varnar en inte. Yeah. That ain't gonna happen.
Idag åt jag och pappa lax. Och potatis och romsås. Det är det godaste jag vet i hela vääärlden!
Idag plockade jag vinbär. Ni vet väl att det är min favoritdel av sommaren? Speciellt när det regnar. Det låter som en lögn, men är alldeles sant. Jag älskade regnet och musiken och viiiinbäääären. Och koltrasten! Jag är kär i alla koltrastar som kvittrar i träden och sniglarna som sitter på bladen (som jag alltid flyttar på så att de dör...you hurt the ones you love, kill your darlings osv) och de blöta buskarna när jag är torr för jag står under ett träd helt utan att förstå vad som pågår pga blind.
Idag har jag kollat vad vi ska göra på humorfestivalen i år. (Kom just ihåg när jag skulle åka dit från Småland och Christer be like "ska du medverka?" bästa) och upptäckt att det finns nåt som heter "Comedy in the dark". Yeah. That never happens to me yall.
Idag har jag fått ledsenkänslor och panikkänslor (jag får inte säga panik förlååååt) och försökt skärpa mig genom att lyssna på podcasts. Det har funkat.
idag har jag fortsatt veckans kampanj på facebook om att kvinnor i popmusik visst kan sjunga. Är så fucking trött på folk som inte tror det. Bara gå hem.
Idag har jag undrat varför killar tänder på tjejer som hånglar. Like...tycker ni om att vara ensama? För om två tjejer hånglar finns det ju ingen chans att de ska hångla med er, så vida de inte gör det för er skull. Vilket är ett oerhört slampigt beteende. Tänder ni på slampighet och ensamhet, undrar jag? jag vill liksom inte se varken killar eller tjejer hångla med någon. Däremot vill jag göra det själv. helst nu. Honey stop mixing come over here! just kidding keep mixing make magic I love you. det känns som om det blöder från vänster sida av min näsa men det gör det inte. Alltså utsidan. Ibland blöder mitt ansikte lite spontant. Det behövde ni veta. Jag ska nog avsluta nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0