Kalla mig inte telefonförsäljare, jag är faktiskt hora!

För lovar man att ha en rubrik gör ma nfaktiskt bäst att hålla sitt ord. Tänkte jag. :)
 
Igår fyllde jag år! Det är ett heldagsprojekt over here och det började med fölsebrunch himma. Då fick vi presanger! Jag fick choklad och tavlor av mina föräldrar och av syster fick jag tre skivor: best of Dolly parton, en country-skiva ("så vi har något att lyssna på när du är här eller?") och "folk och rövare i kamomilla stad". Söta syster. Vi åt brunch (mer frukost men ok) och sen firade Syster med att slåss. Det var...märkligt men ganska underhållande. Sen åkte jag och hämtade Onna! Vi var tidiga, så jag och pappa åt glass på en bänk. "Det är här alagarna hänger", sa pappa. "Jag känner mig som hemma", sa jag. rimligt.
 
Men Onna hämtades och vi umgicks här ett tag. Vi pratade om drama och pianister och grejer och sen kom Christopher hit ett tag. Han var lika creepy som vanligt när Onna är med och allt var som det skulle vara. Sen åkte vi him och hade fölsemiddag! Då lät det så här ungefär:
Mormor till Sara: är du med barn?
Sara: Nej!
Mormor: Det hade varit skitkul!
Jag: Mormor, det är itne jag heller.
Mormor: Bra!
:( Ingen vill att jag ska ha en bebbe. Inte jag heller men ändå. Middagen var trevlig, jag och Onna var obehagliga (tydligen) och tårta åts för liv och lust som det ska vara hos oss. Sen pratade jag och Onna om djupa saker, vilket var bra för det behövde jag veeerkligen. Nu inleds snart dagens strapatser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0