Vad är det för jävla öl?

Igår (förrgår?) firade jag min fölsedag med några av de bästa som finns! Det var en fantastisk kväll! (spoiler.) Det dracks bål, åts jättegod jordgubbschokladtårta som mamma bakat och träffades varandra. Så kan man säga ok. Och det gavs presenter! Till mig! Vin, choklad och krämer hände, men också mer extravaganta saker så som en duk till mitt balkongbord från mormor (jag behövde den jättemycket!), en "extra-arm" och en burk hemmagjord hallonsylt från Carin, glas från mamma (jag kan ha stulit några av deras och då fick jag likadana plus att jag fick behålla de jag hade), en tvål med "oliv" skrivet i "punktskrift" (gjord av möbeltass) från Sara och Benjamin (eller syster och vikarie som det stod i vanlig skrift på den) och viktigast av allt, från Ia och Jonne, domännamnet emmacarolina.com, betalt i fem år! "Vi är faktiskt rätt nöjda", sa Ia om det. I'd say. Gråt hände nästan pga så fucking glad över detta.
 
Och själva kvällen var fin. Nästan alla kom, ju! Till och med Olle och Elin! Olle är nästan helt frisk (!!!!!) och har hår som en nykläckt kyckling. Elin sa rubriken och var lika sassy och skånsk och märklig som vanligt. Har saknat henne så, så mycket! Robert kom och var sådär robertskt saklig som han är. Pappa valde all musik under kvällen vilket ju alltid är ganska optimalt. Ia hjälpte mig med research till mitt nya projekt (iiii!) och det kommer nog bli mycket med just research alltså. En del av jane bond-styrkan kom och var peppade som vanligt. Syster undrade hur det kändes att snart vara 22, som om hon inte själv är det. Kort sagt var det den bästa fake-fölsedagen ever!
 
Idag har jag mest varit en zombie. Har handlat med pappa och ätit pizza med mamma, mest eftersom ingen hade gratis utkörning och då körde mamma ut pizzan till mig istället. Som man gör. Hon fick ju prata med mig, och äta tårta, så hon vann i livet ju! Och alltså hallå det är sent. Jättesent. Så, god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0