En helt ny nivå av vitlökssås

Nu har jag hamnat efter igeeen. Livet är i vägen för hopelosthead. Men imåndags kväll var jag hos Marie! Vi hade båda mycket lågt blodsocker, men efter lagom mycket iritation åt vi lax. Och vitlökssås. Den var...stark. intensiv. Som rubriken säger, en helt ny nivå. Till detta drack vi svartvinbärsvin, vilket jag har konstaterat att jag är ett fan av. Det var också en upplevelse. Hon bakade jättejättekladdiga muffinsar (så godaaaa!) och lyssnade på orimlig musik och pratade om allt möjligt vi pratar om. Det var mysigt och Marie-igt och bra. <3
 
När jag åkte hem blev jag besökt, för Christopher hade kommit hem! Jaaaa! Han berättade om sin stockholmsresa, vi sov (jag försökte pga huvudvärk), vi vaknade (han mycket sakta såklart) och vi pratade innan jag tog mig ut i regnet och för att möta Agnes! Aaaagneees är hemma över sommaren jaaaaaa! Vi åt lunch på kreperiet och det har blivit alldeles fancy! Vi åt laxcrepes och pratade om hur vi mår, hur samhället ser på sexuella övergräpp (grepp?) och mycket annat. Vi gick i affärer, Agnes drack kaffe på ett varmt ställe, vi hade en intensiv sexualitetsdiskussion på olens (hahaha stavning idag). Som det ska vara! Vi köpte dessutom loka med chokladbollssmak...vilket är ungefär så motbjudande som det låter. Bra idé men...eeuuuw.
 
Efter en snabb pastamiddag himma åkte jag till Marie igen för att repa! Allt lät så braaaa! Alla liksom...kan allt! Till och med jag, chock. Sen skrev vi en gospelballad om kändisemma och töntalilla, vilket såklart var konst. Mitt band alltså. Bäst. Och vi la till en cover, jaaa! Mycket positiva utrop här, ja.
 
Idag har varit en musikdag. Mycket the weeknd och Emmy the great och sånt har pågått i lägenheten. Men viktigast av allt är att release är superbokad och skivdesign kommer hända och iiiiiii!! Och nu var jag precis i lomma på Jane Bond-äventyr som är top secret. Snart mer skivjobb. Peppen är stor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0