There shall be victory!

Det kan vara så att jag glömde skriva om det absolut viktigaste som hände i mitt förra inlägg. Alltså. You guys. Jag är antagen till författarskolan! Min största dröm i hela allt! Jag hade ingen aning om att det skulle meddelas redan nu och utstötte ett skräckfilmsskrik. Men jag är så glaaad. Jag fick ett fancy antagningsbrev igår och allt. Glitter överjävlaallt.
 
Men igår åkte jag him också. Jag umgicks med Syster och Benjamin (som snart ska flytta ihop! I samma stad! Den ni!) och de fixade grejer. Det mest intressanta var väl att jag och Benjamin hade ett systermöte. Syster fick inte vara med. Vi pratade om paraplyer, att "understand" och "stand under" är nästan samma och att man borde säga "smum" som blandning för smart och dum. Exemplariskt uttryck. Men på kvällen hade jag gig! I maria Magdalena, aka min barndoms kyrka. Det var Amazing! Vi spelade längre än någonsin och till och med Calgary (it's been forever!), en jolene-cover (it literally has been forever!) och alltså det lät så himla bra! Random stämmor (hatar egentligen att prova saker på scen, men...jaaaa), coola gitarrgrejer, helt ok mellansnack och ett charmigt eftersnack där uttryck som "Emma Carolinas korvälskarband" och "den som väntar på nåt gott väntar alltid på kakor" (båda sagda av Karl på scen). Vi fick choklad, jag sålde två skivor, mina gymnasieklassisar var där (inte för min skull alltså), jag hade mina fancy stövlar och läppstift, livet var bra! Sen återvände jag him och drack rödvin och åt choklad med Syster och Benjamin å altanen. vi diskuterade hur relaterbara texter borde vara, Benjamins hemtjänsttrauman (de var många!) och annat trams.
 
idag var det photoshoot till singelomslag! Benjamins pappa tog bilderna och det betyder att ännu mer av min skiva händer i Staffanstorp. Jäää. Jag gjorde olika poses, försökte titta med ögonen på saker, log, såg ond ut, hade crazy Eyes och såg konstig ut över lag. Sen hade vi "hemlig konferens" inför mammas fest ("hur gamla var vi när vi föddes?" tack Syster) och nu ska jag snart fira! Ursäkta om det här inlägget är märkligt men den här fördrinken jag blandade åt mig själv var stark som fan och min buss går snart. Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0