The cutlery will keep on chasing me

Visste ni att cutlery är ett av mina favoritord på engelska? Varför är något oklart, men det är det. Tycker det är så där lagom märkligt. Man använder bestick varje dag, men ändå vet knappt någon i Sverige vad det heter. Fint är det hursomhelst.
 
Men förutom att bestick tydligen jagar mig (enligt Marina and the Diamonds då) är livet, faktiskt, riktigt bra. Igår efter det senaste inlägget åkte jag som sagt och repade. Och alltså. Wooow! Vi spelade extra högt och jag klyvde verkligheten med min lååånga ton. Mamma och Karin fick hålla för öronen. Ändå kul. Och allt låter braaa inför giget! Peppigt äro allt.
 
Sent på kvällen kom dessutom Christopher i några timmar. Vi pratade om skivan och det kommer lösa sig! På något magiskt sätt. Vi diskuterade också lämpliga förband och vad ens första reaktion är när någon man älskar skadas. Ingens reaktion var helt rimlig men världen var en fin plats ändå. Han stannade till ganska sent och jag gick upp väldigt tidigt. Det var...ansträngande. Och nu ska jag snart till skolan, så det här blir också ett kort inlägg. ber om ursäkt för dessa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0