I'm a pickle...

Igår efter bloggandet kom Saga hit! Vi gick till viva för att äta, men där var stängt tydligen, så vi köpte färdigrätter på hemköp istället. Det var Sagas andra färdigrätt i livet. Man lever väl olika liv I guess. Vi kom hem och åt maten under mycket fascination från henne. Jag förstörde dock allt genom att säga "jamen du vet väl när fanskapet är klart!" Det var tydligen att ta äventyret ur det hela. Om du säger det så.
 
Men äventyret fortsatte, för hela tanken var att vi skulle ha drinkkväll. Så det hade vi! Vi hade tänkt göra White russians, men Saga köpte gräddlikör istället för kaffelikör, så vi fick göra kaffe (samt leta efter min pressokanna i ett år pga använder den aldrig) och ha i det också. Det blev...märkligt as fuck, men gott. Tur att vi hade planerat andra drinkar också, haha. Så vi satt i min soffa och drinkade och pratade. Och med pratade menar jag att vi berättade historier. Det var väldigt lite känslor och intryck och väldigt mycket historier och anekdoter. Vid ett tillfälle sa jag att "jag har så många responshistorier på det här, så jag måste välja en!" vi sa också ofta saker som "varför pratar jag om det här?", "vad skulle jag berätta om?" och till och med "jaha men var det det du skulle säga egentligen?" Det blev liksom historieseption hela tiden. Men vi pratade om föreningsliv, inspirerande lärare, potensiella kärlekar som aldrig blev, youtubeklipp och gestatlningar av sådana, för- och nackdelar med Selena Gomez, att Christopher är pretty woman och mycket annat. Vi bestämde oss också för att vara ett damgäng, för vi vill båda gärna ha ett damgäng. Kan också nämna att isen vi köpte hette "party-is" och att isbitar var särskrivet på förpackningen. Hur kan något gå fel med party-is, liksom?
 
Idag mådde jag preciiis som jag förtjänade. Holy fuck. Jag var i princip handlingsförlamad fram till 1-2 på dagen. Men nu är jag på gång (hahaha så säger jag) och ska iväg snart! Just det, rubriken var mitt något berusade svar när vi kom fram till att jag är en picky person. Rimligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0