Jan-nils bekännelser

Jamen se på fan om det inte blivit riktig ordentlig vår! Tänk vad som kan hända i min korta frånvaro, va? Magi, I tell you. Liksom min valborg. Den var också magi. Christopher kom "hem" från jobbet och efter en välbehövlig powernap åt vi middag. Som han lagade igen. He is quite possibly the best thing ever. (not a thing though.) Lax, åt vi, vilket ju är min bästa grej någonsin. Vad allt är grejer idag. Vad är det, 2009 eller något? (Då sa jag "och grejer" om exakt allt.) Ungefär så här lät det under matlagandet:
"I Cook your food, so I call you what I want, bitch! *öppnar flaska* wine, madam?"
...Wiplash, anyone? Men maten var såklart exemplarisk och under denna myntades rubriken. Mitt okända barn skulle tydligen heta Jan-Nils och det var många spekulationer om vem hans pappa var, för Christopher skulle aaaaldrig bli pappa till ett barn som hette så tydligen. (Och han har ändå världens sämsta namnsmak. Alla hans ex har fruktansvärda namn no joke.) Han bestämde sig för vem den skyldiga var och höll långa utläggningar om insemination och annat obehagligt. Mycket underhållande, var det hur som helst. Stackars Jan-Nils, ändå.
 
Vi gick sen och tittade på elden i stadsparken. Vi såg en töntkör (innehållande Systers kompis) och sen skålade vi i äppelöl vid elden. Våren var här och allt sånt. Vi gick hem för att lyssna på Florence, prata med små kusiner i hans fall och dricka jack and coke (jamen alltså visste ni hur mycket jag älskar cola med sprit i? För det är ju det fucking godaste som finns! Vill alltid dricka det framöver.). Väldigt mysig och lugn kväll, ändå. Stort fan av valborg trots allt.
 
Igår vaknade vi (motvilligt i vissa fall) och åt frukost, vilket var lika fint som det brukar vara. Brukar och brukar men ni fattar. Efter ett tag åkte Christopher motvilligt hem och jag fick en omotiverad ångestatack (nej jag är inte såå beroende av honom att jag får ångest bara av att han går...längre), men sen ringde Karl. Därför åkte jag in till stan och såg studentsångarna med honom, Jeanette och två av deras vänner. Jag fick minttu (som jag också älskar were you guys aware) och pratade med en av vännerna om glee och hur dåliga djur är. Vi konstaterade även att karl är orimligt våldsam och att han vil lvara med på min att döda-lista. Det är han inte dock. De gick sen på spex och lämnade mig åt mitt öde, men Christopher kom och hämtade mig. Tanken var att vi skulle umgås med dem sen, så vi gick och åt på viggos. Men de tog tid på sig, så vi åkte och tvättade hans bil istället. Det hade jag aldrig gjort innan, så det var en ytterst märklig upplevelse. Innan vi skiljdes åt igen fick jag dessutom köpa en milkshake, och det var tur för det behövde jag verkligen.
 
Idag har jag varit i skolan och pratat om uppsats. Det är typ det som har hänt idag, faktiskt. Har kanske fått ett jobberbjudande (typ) och sen spenderat kvällen med att njuta av kvällssolen på balkongen, mitt eget sällskap och ett glas vin. Detta är alkohol-inlägget och ni gillar det ok. Men ja, det var allt. Snart jag ska jag väl sova antar jag. Men meh, sova ensam är så tråkigt. Lång vecka, kommer det här bli. Wääää jag saknar dig. Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bör kanske tilläggas att jag inte pratar så våldsamt alltid. Mvh Rapper Jan-Nils Senior

2016-05-03 @ 13:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0