She works the nights by the water

Jag kan inte bestämma mig för om jag vaknade bra eller dåligt idag. Märkligt, vaknade jag. Kanske för att jag skulle till skolan. Det var ju inte igår, direkt. Christopher körde mig till skolan och det var bra, för annars hade jag inte hittat till rätt sal. Men det gjorde vi och jag hade si-möte med några få andra klassisar. Vi skrev en skrivgrej (som jag lägger upp imorgon eller nåt), pratade om vad vi upplevt under terminen och hade trevligt. De där mötena är så sjukt mysiga note to self gå på dem! Sen umgicks vi lite efteråt och diskuterade skillnaden mellan "vetsaker" och "tycksaker". Vilket är svintråkigt och jätteintressant samtidigt! märklig tid.
 
På kvällen träffade jag Filippa. Vi tittade på morgonrockar och sen långfikade vi. Jag åt en jättestor muffin (s?) och vi pratade om en miljon grejer till exempel sociala behov, delad ekonomi, sverigedemokrater och...säkert nåt annat, meh. Det var trevligt i alla fall. jag är jättetrött så jag ska skriva en tanke, och publicera ett kryptiskt mush, innan jag sover:
 
Tanke:
Varför är det svårt för mig att hålla en tekopp i mina händer? Varför tycker andra att det ska vara svårt och ställer en stol bredvid mig för att ställa koppen på? Och de har inte fel, för jag tycker det är svårt. Så varför är det så komplicerat för mig att hålla i saker? Varför är just att ha saker i händerna en blindgrej? någon som vet svaret?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0